Yaşar Açıklaması

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Otobüsçüler Sanayi Sitesi Genel Kurulu’na katılarak esnafın heyecanına ortak oldu.

Yaşar Açıklaması
Yaşar, “Doğru hizmet götürenlere sahip çıkın ama yanlış yapana kardeşiniz de olsa göz yummayın” dedi.


Genel kurulun site esnafına hayırlı olmasını dileyen Yaşar, esnafın sıkıntılarını iyi bildiğini ve bu sorunları aşmak için de uğraş verdiğini söyledi.

Esnaf ve sanayicilerin ülke ekonomisine katkılarından söz eden Yaşar, güçlü devletin önemine değindi. “Atalarımız bizleri Allah devlete zeval vermesin diyerek yetiştirdi” diyen Yaşar, “Siyaset ve devlet adamlarının görevi birleştirmek, bütünleştirmektir. Ülke olarak sorunlarımızı, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, hukukun üstünlüğüne sahip çıkarak ve cumhuriyetin değerlerine sımsıkı sarılarak çözebiliriz. Bu yolda hepinize önemli görevler düşüyor. Doğru hizmet götürenlere sahip çıkın ama yanlış yapana kardeşiniz de olsa göz yummayın. Bugün birleşme, bütünleşme zamanı, ayrıştırmak isteyenlere karşı dik durma zamanı” diye konuştu.

Yaşar, genel kurulda Yenimahalle Belediyesi’nin 5 yılda gerçekleştirdiği hizmetlerden de bahsetti. Yaşar, “Altyapı ve üstyapısıyla, hayata geçen sosyal projelerle, ilçeye kazandırılan dev eserlerle bugün Yenimahalle, Türkiye’de konuşulan bir ilçe haline geldi” şekline konuştu.

İlçeye 64 senede yapılan hizmetin 3 katını 5 yılda gerçekleştirdiklerini kaydeden Yaşar, “Devlet malını kendi malımız gibi özenli kullandık. Vatandaşların isteklerini göz önünde bulundurarak yatırım yaptık. Bugün ilçede ayağı çamura basıp evine giren bir tek yurttaş kalmadı. Bir buçuk milyon metrekare yeşil alanı hizmete sunarak vatandaşa nefes aldırdık. Kültür, sanat, spor, eğitim alanlarında ilçeye 5 yıldızlı tesisler kazandırdık” ifadelerini kullandı.

Genel kurula tek listeyle giren mevcut başkan Kudret Taşkent de Yaşar’a kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. “Başkanımız ne istediysek bizleri kırmayarak yerine getirdi. İnşallah yerel seçimlerin ardından başkanımızla yola devam edeceğiz” diyen Taşkent, günün anısına Yaşar’a bir Atatürk tablosu armağan etti.
Kaynak: İHA