Doğumevinden Şahin'e Teşekkür

Zübeydehanım Doğumevi Hastanesi Başhekimi Mürüvvet Dayıoğlu, hastanelerinde tedavi gören bebeklerin refakatçisi olan annelerin kalacak yer meselesini çözen Milletvekili Hüseyin Şahin'e teşekkür etti.


AK Parti İl Başkanvekili Cemalettin Torun ile birlikte 2014 yılının ilk gecesinde Zübeydehanım Doğumevi Hastanesi'ne giden Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Başhekim Uz. Dr. Mürüvvet Dayıoğlu’nu ziyaret etti. Dayıoğlu, Hüseyin Şahin’in geçen yılbaşı gecesinde de hastanelerini ziyaret ettiğini belirterek, "O akşam hastanemizde tedavi gören bebeklerin annelerinin kalacak yer bulmakta sıkıntı çektiğini kendisine aktardık. Sayın vekilimiz hastanemize çok yakın olan TAKAV Misafirhanesi’nin hasta yakınlarına tahsisi için gerekli teşebbüsü yaptı. Misafirhanede kalanların ücretlerini de Büyükşehir Belediyesi ödüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Milletvekili Sayın Hüseyin Şahin’e hasta yakınlarımız adına teşekkür ediyoruz" dedi.

Şahin, iktidara geldiklerinde insanların hastanelerde rehin kaldığını, şimdi ise şartların çok değiştiğini belirterek, "Herkes dilediği hastanede hiçbir ücret ödemeden tedavi oluyor. Ambulans helikopterler ile acil hastalara müdahale ediyoruz. Hasta yakınlarının konaklama meselesini mahalli idarelerle iş birliği içinde çözüyoruz. Yıldırım Belediyesi hasta yakınları için otel yaptı. Büyükşehir Belediyesi de hastane yakında kalanların misafirhanede konaklama ücretini ödüyor. Hükümetimiz, halkımız için en güzelini yapma gayretindedir" diye konuştu.

Kaynak: İHA