Bdp'den Aday Tanıtım Toplantısı

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Batman İl Başkanlığı 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday gösterdiği belediye başkan adaylarını tanıttı.

BDP'nin Batman Belediye başkan adaylarının tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan BDP Genel Merkez Parti Meclis üyesi Nezir Gülcan, 30 Mart 2014 seçimlerinde Batman genelinde her kesime ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Toplantıda söz alan Batman Belediye Başkan adayı Sabri Özdemir ise hayali projelerden söz etmeyeceklerini belirterek günlerdir kendi adına sosyal medyada açılan hesapların kendisine ait olmadığını belirtti.

Sosyal medya üzerinden AK Partinin kutlama mesajlarını takdirle karşılayan Özdemir, şöyle konuştu:
"Mevcut belediye yönetimi elimizde bu konuda avantajlıyız. Bu nedenle sorunların nereden kaynaklandığını ve bilincindeyiz. Belediyeden uzak biri projelerden hayali şeylerden bahsedebilir, tartışabilir ve kamuoyuna sunabilir. Biz böyle işlere girmeyeceğiz. Bizim de uzun ve kısa vade de ciddi projelerimiz olacak. Ancak bu projelerimizi bir zemine oturtmamız gerekiyor. Projelerimiz sivil halkımıza kadar indirgemek istiyoruz. Projeleri halkla beraber karar alıp hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Bununla ilgili halk toplantılarımız da olacak. Seçim startı ile bunlar da başlayacaktır. Ciddi anlamda projelerimiz var. Bunları da kamu oyuna sunacağız."
Toplantıda daha sonra Batman ve İlçe belediye başkan adayları hakkında bilgi verildi.

Kaynak: AA