Yerel Seçime Doğru

MHP Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, kentte seçim çalışmalarının seviyeli bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Parti olarak ilimizin siyasi barışını bozmayacağız" dedi.

Mazman, yaptığı yazılı açıklamada, MHP olarak seçim sürecinin sağlıklı ve hoşgörülü şekilde devam etmesine koydukları katkıyı sürdüreceklerini belirterek, doğruluğun, dürüstlüğün ve helal kazancın temsilcileri olan Gümüşhanelilerin aklı selim davranarak bu seçimlerde Gümüşhane'nin siyasi barışını ve siyasi dengelerin bozdurmayacaklarına olan inançlarının tam olduğunu ifade etti.

Gümüşhane de üç dönemdir Belediye Başkanlığını kazanan MHP ve adayı mevcut Belediye Başkanı Mustafa Canlı'nın herkesi kucaklayan, siyasi ayrım yapmayan, asla partizanlık gibi ilkel bir davranış sergilemeyen tutumda olduğunu anlatan Mazman, "Sınırlı yerel imkanlarını, üstün gayretleri ve sunduğu makul projelerle merkezi hükümetten sağladığı desteklerle birleştiren Canlı, Gümüşhane'de belediyecilik hizmetlerinin gerçekleşmesi konusunda üstün gayret ortaya koymuştur. 15 yıllık siyasi ve belediyecilik tecrübesi edinen partimiz ve Belediye Başkanı Mustafa Canlı, tekrar seçilip, daha iyi hizmetler yapacağına olan inancımız tamdır" dedi.

Mazman, kentteki seçim çalışmalarına da değinerek, "Gümüşhane'de seçim çalışmaları seviyeli şekilde devam etmektedir. Parti olarak ilimizin siyasi barışını bozmayacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA