Torun Açıklaması

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, "Güçlü bir irade ile kentimizi yatırım ve cazibe merkezi haline getirmeliyiz” dedi.

Torun Açıklaması

Adana Genç İşadamları Derneği’nce düzenlenen “AGİAD Adayları Dinliyor” konulu toplantıya katılan Torun, kentin ihtiyacı olan en önemli şeyin 'Adanalılık ruhu ortak paydasında buluşup çatışma ve çekişmelere son vermek, uzlaşı kültürünü hakim kılıp, hak ettiği hizmetlerle Adana’yı ayağa kaldırmak' olduğunu söyledi.

Torun “Adana’mızın sahip olduğu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek ve güçlü bir irade ile kentimizi yatırım ve cazibe merkezi haline getirmeliyiz” dedi.

Kentlerin; tarımda, sanayide, ticarette, ekonomide, istihdamda ve şehircilik hizmetlerinde kalkınabilmeleri yolunda, uzlaşı kültürüne ve hizmete odaklı bir zihniyete sahip yerel yönetimlere çok büyük görevler düştüğüne dikkat çeken Torun, Adana’nın sahip olduğu potansiyelin layıkıyla değerlendirilmesi, kente yeni ve büyük yatırımların kazandırılması için, tüm girişimcilerin ve iş dünyasının temsilcilerinin, “çözüm ortağı ve kolaylaştırıcıları” olacağını ifade etti.

Genç işadamları ile buluşmasında, dernek üyelerinin yönelttiği soruları da yanıtlayan Torun’un, başta trafik olmak üzere, çevre yolları, yeni uydu kent alanları, alt ve üst yapı eksiklikleri gibi sorunları kısa sürede çözerek kente soluk aldıracaklarını ve modern bir şehirde olması gereken çok çeşitli projelerini, hızla gerçekleştireceklerini ifade etti.

Dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantı, AGİAD Başkanı Tamer Gülcan’ın, “Bu yerel seçimin Adana için büyük önemi var. Nasıl bir Adana hayal ettiğimizi, sayın Abdullah Torun ile paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Seçildiği takdirde, Adana’ya çok güzel ve kalıcı hizmetler yapacağının umudunu taşıyor, kendisine teşekkür ediyoruz” sözleriyle son buldu.
Kaynak: İHA