Başkan Dündar, Ovaakça’da Vatandaşları Dinledi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın mahalle ziyaretlerinin bu haftaki adresi Ovaakça Santral Mahallesi oldu.

Başkan Dündar, Ovaakça’da Vatandaşları Dinledi

Başkan yardımcıları ve bürokratları ile birlikte Santral Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Dündar, Osmangazi’ye bağlanmasının ardından Ovaakça’ya çok ciddi yatırımlar yapıldığını söyledi.

Meydan düzenlemesi, muhtarlık ve hizmet binası, yol düzenleme ve asfalt çalışmaları, çocuk parkları gibi pek çok hizmetin getirildiği Ovaakça’da, hizmetlerin bundan sonrada artarak süreceğini söyleyen Dündar, “Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda mahallelerimize hizmet götürüyoruz. Klasik hizmetlerin haricinde sağlık, eğitim ve spor tesisleri gibi, belediyemizin sorumluluğunda olmayan konularda da yatırımlarımız sürüyor. Santral Mahallesi’nde vatandaşların talebi doğrultusunda Hz. Ebubekir Camii’nin çevre düzenlemesini yaptık. Yine bu mahallemizde bir çocuk oyun parkını hizmete açtık” dedi.

Bir kıraathanede vatandaşlarla çay içip sohbet eden Dündar, mahalle sakinlerinin talep ve şikayetlerini dinleyip, bürokratlarına gelen talepleri tek tek not aldırdı. Belediye ile ilgili taleplerin ilgili müdürlükler aracılığı ile çözülmesi için talimat veren Dündar, vatandaşların bazı kamu kurumlarının çözmesi gereken meselelerine de çözüm bulacaklarını söyledi.

Daha sonra yapımı tamamlanan çocuk parkını ziyaret eden Dündar, burada mahallenin kadınları tarafından karşılandı. Park için teşekkür eden kadınlarla bir süre sohbet eden Dündar, aileleri ile birlikte kendisini karşılamaya gelen çocuklara oyuncak dağıttı.

Kaynak: İHA