Yenimahalle’de Serüven Devam Ediyor

Birbirinden değerli ünlü oyuncuları ve yönetmenleri vatandaşlar ile buluşturan Yenimahalle Belediyesi, tiyatroda adeta çığır açtı.

Yenimahalle’de Serüven Devam Ediyor
İlçeyi kültür başkenti haline getiren belediye bu sefer “Müziksiz Evin Konukları” adlı tiyatro oyununu sevenleri ile buluşturdu.
2013 yılında yitirdiğimiz usta sanatçı Macide Tanır anısına, güncel bir çeviri ve yorumla sahnelenen tiyatro Yenimahalleli tiyatroseverler tarafından dakikalarca ayakta alkış aldı.

MÜZİKSİZ EVİN KONUKLARI YENİMAHALLE’DE
1990'da Neil Simon tarafından yazılan “Müziksiz Evin Konukları” adlı oyunun başrolünü Devlet Tiyatrosu'nun kıdemli oyuncusu Serpil Tamur ve "Umutsuz Ev Kadınları"ndaki karakteri ile Özge Özder üstleniyor.

Yenimahalle Belediyesi, 50’inci Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda sahnelenen oyunda babalarının ekonomik durumunun bozulması nedeniyle, sevgisiz bir babaanne ve engelli bir teyze ile yaşamak zorunda kalan iki çocuğun hikayesi anlatılıyor. Oyunda sevgi, acıma, koruma ve sahiplenme duyguları farklı karakterlerin gözünden anlatılıyor ve yaşam mücadelesi içinde yitirilen sevgi bağları ele alınıyor.

Yenimahalle Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya verdiği önemi takdir eden vatandaşlar, “Böylesi güzel ve eğlence dolu oyunları bizlerle buluşturan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür ederiz. Birbirinden değerli sanatçıları burada görmek ve onları yakından izlemek bizi oldukça memnun ediyor” dedi

Kaynak: İHA