Seçime Doğıru

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Terme ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığı ve Terme ilçe teşkilatınca organize edilen kahvaltı ve çeşitli ziyaret programlarına katıldı.

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Başkan Yardımcısı Emine Karaçuha Yılmaz, İl Sekreteri İlhan Kara, Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, ilçe Başkanı Ali Kılıç, il ve ilçe gençlik ve kadın kolları yöneticilerinin de katıldığı programda konuşan Yılmaz, ziyaretleri bir seçim propagandası olarak yapmadıklarını aynı zamanda ilçelerin ve köylerin sorunlarını da yerinde belirlediklerini söyledi.

Samsun'un gelişmesi ve ilerlemesi için çalıştıklarını anlatan Yılmaz şunları söyledi:
"Biz önümüzdeki sürecin bize getirdiği bir görev olarak görüyoruz. Bunu salt bir propaganda amacıyla yapmıyoruz. Bunu seçimden sonra yapılması gereken işlerin tespiti, seçime giden süreçte acaba insanımızın ihmal ettiğimiz bir eksikliği var mı? Bunları tespit etmeye yönelik birebir ölçekte dirsek teması ve diyalog kurarak, insanımızdan ne yapmamız gerektiğine dair bilgi alışverişinde bulunmak için yapıyoruz. Biz öyle çok fazla şunu yapacağız, bunu yapacağız demiyoruz. İnsanlar zaten bizim ne yapacağımız biliyorlar. Bizim işçi olduğumuzu biliyorlar. Bizim hizmetkar olduğumuzu biliyorlar. Çünkü bizim başbakanımız zaten ben Türkiye'nin hizmetkarıyım diyor. Biz böyle bir zihniyete sahip olan bir misyonun üyeleriyiz. Bizde yalan olmaz. Bizde riya olmaz. Bizde iftira olmaz. Bizde karalama olmaz. Biz insanımıza nasıl faydalı oluruz onu düşünür onun için çalışırız. Bugün de Terme'de bu zihniyet ve ruh hali ile gezeceğiz."
Yılmaz, ziyaret programı kapsamında Hüseyinmescit, Bazlamaç ve Kocaman beldelerini de ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.
Kaynak: AA