Hüseyin Vefa Ülgür Yeniden Aday

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nda alınan ve Parti Meclisi’nde onaylanan karara göre Selçuk Belediye Başkanlığı yürütmekte olan Hüseyin Vefa Ülgür, 30 Mart 2014’de yapılacak yerel seçimlerde CHP Selçuk Belediye Başkan Adayı olarak belirlendi.

Hüseyin Vefa Ülgür Yeniden Aday
CHP Selçuk İlçe Başkanı Avukat Özge Yıldırım, “Parti Meclisi’nde yapılan oylama sonucunda Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Vefa Ülgür olmuştur. Kendisini başarısından dolayı tebrik ederiz. Biz bu süreçten sonra yine birlik ve beraberlik içerisinde herhangi bir aksaklık yaşamadan bütün partililerimiz ile bütün diğer aday adaylarımız ile beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Belediye başkan adayının belirlenmesinden sonraki sürecin meclis üyesi adaylarının belirlenmesi olacağını dile getiren Başkan Yıldırım, “Bu konuda genel merkezimiz İzmir’in metropol ilçelerinde ön seçim, az nüfuslu ilçelerinde ise ön seçim yapmama kararı aldı. Genel merkezimiz adaylığın belirlenmesinde ilçemizde anketler uygulamış ve anketler sonucunda da adayımız Hüseyin Vefa Ülgür’ün ismi çıkmıştır. Adayımız hepimize hayırlı uğurlu olsun. Örgütümüz artık tek hedefi var, seçimi yeniden kazanmak. Başkan adayımız Hüseyin Vefa Ülgür ile birlikte kentimiz için çalışmaya devam edeceğiz. 30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde Selçuk’ta tekrar iktidar olacağız. Bundan hiçbir şüphemiz yok. Başkan adayımız Hüseyin Vefa Ülgür’ü de tebrik ediyor. Başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA