'Girişimci Kente Doğru' Projesi Tanıtıldı

Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED) tarafından hazırlanan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek "Girişimci Kente Doğru" projesinin tanıtım toplantısı düzenlendi.

Odadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Elazığ TSO Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda konuşan TSO Başkanı Ali Şekerdağ, projenin kent açısından yararlı olacağına inandıkları için destek olduklarını belirtti.

İllerin kalkınma ve gelişmesinde girişimciliğin çok önemli olduğunu vurgulayan Şekerdağ, şunları kaydetti:
"Görev süremiz içerisinde yurt içi ve yurt dışı kaynaklı çok sayıda proje uyguladık. Yaklaşık 3 bin kişiye sertifikalı eğitimler vererek hem girişimciliği hem de mesleki alanda nitelikli eleman sayısının artmasına gayret gösterdik. Bu doğrultuda önümüze gelen bu proje teklifinin de ilimiz için yararlı olacağına inandığımız için destek olduk."

ELFED Başkanı Faik İçmeli ise İstanbul ve Adana'da faaliyet gösteren 14 derneğin bir araya gelmesiyle federasyonu kurduklarını anımsattı.
Federasyonu kurmalarındaki amacın güçlerin birleştirilmesi suretiyle hem kentteki hem de kent dışındaki vatandaşlara her alanda daha iyi hizmet vermek olduğunu ifade eden İçmeli, projenin hayırlı olmasını temenni etti.

Kaynak: AA