Çimenoğlu’ndan İtfaiye Müdürü Taşkın’a Doğum Günü Sürprizi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Belediyesi İtfaiyesi Müdürü Sinan Taşkın’a doğum günü sürprizi yaptı.

Çimenoğlu’ndan İtfaiye Müdürü Taşkın’a Doğum Günü Sürprizi

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, 33 yaşına basan Alaplı Belediyesi İtfaiyesi Müdürü Sinan Taşkın’ın doğum gününü kutlarken, Taşkın’ın 4 yıldan beri görev yaptığı Alaplı Belediye İtfaiye Müdürlüğünde çok başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.

İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın ve personelin hizmetinden son derece memnunluk duyduklarını belirten Çimenoğlu,” Bugün Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın’ın 33. yaşına bastığını öğrendik. Kendisi aynı zamanda Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde 4. hizmet yılını geride bıraktı. Çok başarılı çalışmalar yapıyor. Personeli ile tam bir dayanışma ve uyum içerisinde çeşitli faaliyetlerde bulunuyor. Özellikle gönüllü itfaiyecilik alanında birçok vatandaşımıza eğitimler verdiler. Okullar ve kamu kurum ve kuruluşlarında çeşitli eğitimler ve tatbikatlarla yangına müdahale konusunda herkesimin bilinçli hale gelmesi için eğitimler sunmaktadırlar. Şu anda İtfaiye Müdürlüğümüz araç gereç bakımından da tam donanımlı hale gelmiş ve hizmet kalitesini her geçen gün arttırmaktadır. Ben bu vesile ile Alaplı Belediyesi İtfaiyesi Müdürü Sinan Taşkın’ın doğum gününü kutlar şahsında tüm personeline başarılar dilerim” dedi.

Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın da kendisine sürpriz doğum günü kutlaması yapan Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na teşekkür ederek, “ Belediye Başkanımızın doğum günü sürprizinde bulunmasından dolayı son derece memnunluk duyduğumu ifade etmek isterim. Kendisi bize her zaman desteğini esirgememiştir. Bugüne kadar, teşkilatımızın ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında, kendileri ellerinden gelen desteği verdiler. Ben ve personelimde başkanımızın bu ilgi ve desteğine layık olmaya çalışıyoruz “diye konuştu.

Konuşmaların ardında doğum günü pastası Başkan Çimenoğlu, İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın ve itfaiye personeli tarafından kesildi.
Kaynak: İHA