Ak Parti Trabzon'da Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı seçim koordinasyon merkezinin(SKM) programı kapsamında İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ile birlikte Trabzon’un Vakfıkebir İlçesinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

Ak Parti Trabzon'da Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

İl yönetim kurulu üyeleri Ahmet Sevinç, Hayati Er, Mesut İskender, Mehmet Arslan, Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskender, İl genel meclisi üyeleri, belediye başkan aday adayları ve çok sayıda partilinin katılımı ile ilçe başkanlığında bir araya geldi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar konuşmasında, AK Parti olarak başta Vakfıkebir olmak üzere tüm ilçelere büyük yatırımlar yaptıklarını ifade etti.

Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nin çok önemli bir yatırım olduğunu anlatan Günnar, şunları söyledi: "Bu hastanemiz bir bölge hastanesi konumuna geldi. Organize sanayi bölgesiyle ilgili çalışma valiliğimiz koordinesi ile devam etmektedir. 270 yataklı turizm eğitim merkezini Vakfıkebir’e kazandırıyoruz. Bunun yanında İl Genel Meclisi aracılığı ile köylere yaptığımız yatırımlar var. Uzun lafın kısası Vakfıkebir ilçemiz yatırımlardan payını ziyadesiyle almıştır. Şimdi önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçimlerde bağımsız olan belediye başkanlığını alarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu nedenle seçimler hepimiz için çok önemli. Sandık bazlı çalışmalıyız. Kapı kapı dolaşarak hizmetlerimizi anlatırsak başarılı oluruz.”
AK Parti olarak Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile Allah'a çok şükür belediyeyi kazandıklarını anlatan Günnar, şunları söyledi: "Kitapçıklara sığmayan hizmetler ile 61 projeye takıldı herkes fakat 61 projenin çok çok üstesine çıktık. Başkanımız Trabzon’da çok önemli ve büyük hizmetlere imza attı. Şimdi de Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayımız olarak tüm ilçelerimizle birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Türkiye’nin önünde büyük dış güçlerin organizasyon, içerideki işbirlikçileri ile ülkemizin üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Öyleyse böyle bir iktidarı yıkmaya çalışanları, geleceğimiz için uyarmamız gerekmektedir. Bu görev bir tek Vakfıkebir Belediye Başkan Adayına düşmüyor. Bunu hepimiz anlatmamız lazım. Lütfen çalınmadık kapı bırakmayalım ve bu oyunu sandıkta bozalım.”
Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da konuşmasında, Trabzon'u altyapısıyla imarıyla kentsel dönüşümleriyle park ve bahçeleriyle sosyal projeleriyle ve diğer belediyecilik hizmetleriyle daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek ve vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek için dört yıllık süre zarfı içinde elden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Bu anlayışla Trabzon'a hizmet ederken sadece Trabzon Belediyesi hudutlarıyla yetinmediklerini anlatan
Gümrükçüoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Tüm Trabzon'u kucaklayarak Trabzon'un en ücra köşesine dahi hizmet götürmeye çalıştık. Tüm tüm ilçe ve beldelere katkıda bulunuyoruz. Gücümüzü küçümsemeyelim. Yeter ki çalışalım. Önümüzdeki dönem Trabzon bütün ilçeleri ile Büyükşehir statüsüne kavuşacak. Büyükşehir statüsü ile yapacağımız hizmetler daha da artacaktır. Büyükşehirle birlikte altyapı yatırımları birlikte yürütüleceğinden hizmetler bir bütünlük arz edecek. Mükerrerlik ortadan kalkacak. Böylece daha az masrafla daha büyük projeleri vatandaşların hizmetine sunacağız. İmar bütünlüğü sağlanacağından kentimizi gelecek kuşaklara daha güzel bir şekilde aktaracağız.”
İlçelerin birleşmesinin büyükşehir olacak Trabzon’a katkısı olacağını kaydeden Gümrükçüoğlu, şunları söyledi: “Trabzon Belediyesi bugünkü koşulları ile Vakfıkebir’e Beşikdüzü'ne, Hayrat'a, Maçka'ya nereye olsa hizmet götürüyor mu götürüyor, kapasitesi var. Bu hizmetler büyükşehirle 3-4 kat daha artacaktır. CHP ve MHP büyükşehir kanununun bu şekilde çıkmasına karşı çıkmıştı. Bunu halkımıza çok iyi anlatmamız gerekmektedir. Halkımızda buraya seçim çalışmaları için gelecek olan bu siyasi partililerin yetkililerine bunu sormalıdır. Neden Vakfıkebir’in Büyükşehir’den daha fazla alacak yatırım almasına ret oyu verdiniz? Bunun hesabını soracağına inanıyorum. İl Başkanımızın dediği gibi Vakfıkebir’imize birçok yatırımlar gelmiştir. Bu hizmetlerin ilçemize gelmesinde bu yörenin evladı bakan yardımcımız Muhammet Balta beyin milletvekillerimizin, il başkanımızın ilçe başkanımızın çok büyük emekleri olmuştur. Bizlerde Trabzon Belediyesi olarak hudutumuzun dışında olan Vakfıkebir’e birçok hizmet getirdik. Mesela Vakfıkebir’e 2 bin 236 ton asfalt dökmüşüz. Bu ve bunun gibi birçok konuda Trabzon belediyesi olarak yardımda bulunduk.”
Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve çok sayıda partili Vakfıkebir'de kaymakam Sedat Sıırı Arısoy’u da ziyaret etti. Vakfıkebir Devlet Hastanesinde hasta ziyaretinde bulunan Gümrükçüoğlu ve Günnar, esnafı ve vatandaşları gezerek sorunlarını dinledi. Halkın büyük bir tevecühü ile karşılaşan Gümrükçüoğlu “Vatandaşımız AK Parti'ye büyük bir teveccüh gösteriyor. Neden AK Parti’ye teveccüh gösteriyor, çünkü Ak Parti doğruları gösteriyor, çünkü Ak Parti hizmeti halkımızın ayağına götürüyor.”
Kaynak: İHA