Sevilay Yükselir'den 'CHP' çıkışı

Sabah yazarı Sevilay Yükselir, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun gazetecilerle düzenlediği toplantıya sadece "candaşları" davet ettiğini belirterek "Peki Başbakan bu ayrımı yaptığında ona diktatör diyenler Kılıçdaroğluna ne diyor?” diye sordu.

Sevilay Yükselir'den 'CHP' çıkışı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetelerin genel yayın yönetmenleri ve bazı yazarlarla bir araya gelmiş yapılan görüşmeye bazı gazetelerin çağrılmadığı ortaya çıkmıştı.

Sabah Gazetesi yazarı Sevilay Yükselir ise duruma adeta isyan etti. Kılıçdaroğlu'nun düzenlenen görüşmeye sadece “yandaşları” çağırdığını belirten Yükselir, “Sabah, Star, Yeni Şafak'tan kimseyi çağırmamışlar. Ve bu haldeyken demokrasiden bahsediyolar. O kadar CHP yazıyorum. Sıkı takip ediyorum davet edilmiyorum.' dedi.

Konuyla ilgili olarak “'Türk Basınının en doğru CHP kulisilerini yazan kalemlerinden biriyim. Belgeleriyle ortada. Okur tabanımın yarısı CHPli. Niye davet edilmedim?” diye soran Yükselir, cevabı da kendisi verdi: “Haaa güzellll...Demek ben taraf olduğum için çağrılmıyorum. Peki Başbakan bu ayrımı yaptığında ona diktatör diyenler Kılıçdaroğluna ne diyor?”

İşte Sevilay Yükselir'in Twitter'daki o mesajları:

Sevilay Yükselir'den 'CHP' çıkışı