Konya'daki Şüpheli Ölüm

Konya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde hayatını kaybeden kadının oğlu Uğur Uçrak, annesiyle ilgili haberlerde "sahipsiz, bakıma muhtaç" gibi ifadeler kullanılmasının kendilerini ve yakınlarını üzdüğünü belirtti.

Uçrak, yaptığı yazılı açıklamada, 8 Ocak'ta Konya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yaşamını yitiren annesi Gönül Kapıcı'nın (54), ölümüyle çıkan haberlerden dolayı rahatsızlık duyduklarını ifade etti.

Aylık 800 lira geliri olan annesinin bahçeli müstakil bir evi bulunduğuna vurgu yapan Uçrak, açıklamasında şunları kaydetti:
"Annem bazen evinde, bazen de benim ve kardeşinin yanında kalırdı. Annem hakkında 'sahipsiz', 'bakıma muhtaç', anneme otogar esnafının baktığı yönünde gerçek dışı haberler yapılmıştır. Annemle ilgili haberlerde 'sahipsiz', 'bakıma muhtaç' gibi ifadeler kullanılması bizi ve yakınlarımızı üzmüştür. Annem ruhsal rahatsızlığı nedeniyle sürekli belirli bir yerde kalamıyordu. Sıkıntılı olduğu dönemlerde evi terk ettiği olmuştur. Bu gidişlerinde otogarı kullandığından orada bu yüzden görülmüştür. Gerçekler bundan ibarettir."

Kaynak: AA