Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin'den Emniyet Müdürü Onar'a Ziyaret

Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin ve beraberindeki cemiyet üyeleri, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne atanan Hasan Onar'ı ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Onar, burada yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, odasında oturan ve kapısı kapalı bir bürokrat olmadığını söyledi.

Manisa'da yaklaşık 10 yıl İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığını belirten Onar, şöyle konuştu:
"Sorumluluklarımın farkındayım. Hep birlikte Kırıkkale için güzel işler yapacağız. Meslektaşlarım ile vatandaşların huzuru için elimizden geleni yapacağız. Kırıkkale'nin huzurlu ve güzel bir şehir olduğunu biliyorum. Hep beraber burada görev yapan en alt rütbesinden en üst rütbesine kadar hep bir arada gerekli çalışmaları yapacağız. Çok tecrübeli ve değerli bir valimiz var. İyi bir ekip çalışması olacağına inanıyorum. Odasında oturan, kapısı kapalı bir bürokrat değilim. Ondan hiç şüpheniz olmasın. Sokaktaki ayakkabı boyacısından, esnafdan, işadamına kadar herkesle iyi ilişkilerimiz oldu. İnşallah aynı şeyi burada da sürdüreceğime inanıyorum."
Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin de Kırıkkale'nin sakin ve huzurlu bir kent olduğunu ifade ederek, Onar'a başarılar diledi.

Kaynak: AA