Denizli'den Kısa Kısa

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ücretsiz pilates kurslarına katılan 6 bin kadına eşofman hediye etti.

Osman Zolan, Sentetik Buz Pisti, Mehmet Akif Ersoy Bilgi Evi ve Kurs Merkezi, Fatih Bilgi Evi ve Kurs Merkezi ile Anafartalar Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'ni ziyaret edip, belediye tarafından açılan pilates kursuna katılan kadınlarla bir araya geldi.
Sağlıklı yaşamın önemine işaret eden Zolan, kursa gösterilen ilginin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Zolan, kursa katılan 6 bin kadına eşofman hediye ettiklerini kaydetti.

-Toplu ulaşımda 2 yeni hat
Denizli Belediyesi, toplu ulaşımda düzenleme yaptı.
Buna göre, "20/1 Kampüs-Yenişehir" hattı kaldırıldı. 20 Ocak Pazartesi gününden itibaren "20/1 Kampüs-Yenişehir" hattının yerine, "30 Özel İdare-Yenişehir" hattının açılması, "34 Kampüs-Yenişehir" hattında çalışan 4 aracın da aynı ana güzergah üzerinde yeni açılacak "16 Kampüs-Üçler" hattında hizmet vermesi kararlaştırıldı.
-Engelli okçuya malzeme yardımı
Denizli Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet İbanoğlu, engelli sporcu Murat Turan'a yay takımı hediye etti.
İbanoğlu, Murat Turan'ın başarılı ve çalışkan bir sporcu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
"Azmin ve özverinin ortaya neler çıkarabileceğini, Murat Turan arkadaşımız bize gösterdi. Hayata küsmeyerek mücadele etti ve 1,5 yıllık spor geçmişine rağmen elde ettiği başarılarla dikkat çekti. Onun bu başarısı, diğer engelli vatandaşlarımıza örnek olsun. Kendisinin başarısını biz de görmezden gelemezdik ve kurum olarak kendisine bir yay takımı hediye ettik. Bundan sonra daha büyük başarılar bekliyoruz."
Murat Turan ise kendisine verilen malzeme desteğinden dolayı İbanoğlu'na teşekkür ederek, azimle çalışarak daha güzel başarılara imza atmayı hedeflediğini dile getirdi.
Kaynak: AA