Bartınlı Öğrenciler Muratpaşa’da

Muratpaşa Belediyesi, Bartın Kızılelma Ortaokulu öğrencilerine Antalya’yı tanıttı.

Bartınlı Öğrenciler Muratpaşa’da

Bartın Kızılelma Ortaokulu öğretmenlerinin Gönüllü Anne-Baba Projesi’ni destekleyen Muratpaşa Belediyesi, 19 öğrenci ve 5 rehber öğretmenden oluşan bir grubu Antalya’da ağırladı. Proje kapsamında Antalya’yı gezen minik öğrenciler Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’i makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti.

HAYALLERİ GERÇEK OLDU
Öğrenciler adına Başkan Evcilmen’e teşekkür eden 7’inci sınıf öğrencisi Kardelen Çomak, Antalya’ya ilk kez geldiklerini ve yaptıkları geziden heyecan duyduklarını dile getirdi.

Bartın Kızılelma Ortaokulu Müdürü Celal Denizer ise “Anne veya babasından biri ölmüş ya da ebeveynleri ayrılmış öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmeyi amaçladığımız bir proje geliştirdik. Türk Hava Yolları’nın ulaşım desteğiyle çocuklarımız Antalya’nın doğal ve tarihi güzelliklerini gördüler. Misafirperverliğiniz bizi çok mutlu etti. Çok teşekkür ederiz” dedi.

DESTEK OLMAK GÖREVDİR
Öğrencilerin özgüvenlerinin yüksek olduğunu dile getiren Başkan Evcilmen, miniklerin Antalya’yı beğenmesini mutlulukla karşıladığını belirtti.

Öğrencilerden Antalya’nın tanıtımına katkı koymalarını isteyen Başkan Evcilmen, “Böyle pırıl pırıl çocuklarımıza destek olmak bizim görevimiz. Ben bu görevi büyük bir keyifle yapıyorum” dedi.

Keyifli sohbetin ardından Kardelen Çomak, Başkan Evcilmen’e teşekkür çiçeği verdi. Başkan Evcilmen de çocuklara çeşitli hediyeler verdi ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA