Aesob Seçimlerine Doğru

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (AESOB) adayı İsmail Kahya, odanın seçimlerine iddialı hazırlandıklarını bildirdi.

Kahya, gazetecilere yaptığı açıklamada, şeffaf bir yönetim anlayışı ile esnafın sorunlarını çözmek için aday olduğunu belirtti.

Geçmiş yönetimlerden farklı olmak, sadece esanfın sorunlarını çözmek için yola çıktıklarını ifade eden Kahya, odanın seçimlerinin 18 Ocakta yapılacağını belirterek, "Esnafın her yönüyle önünü açan, esnafa destek olacak ve ona huzur verecek bir düşünceyle yola çıktık. Esnafın ayağına her zaman gidebilen ve bunu sürekli gerçekleştireceğimizi taahhüt ediyoruz. Tamamen şeffaf bir yönetim sergileyerek, ortak akılla hareket edeceğiz"
Kahya, 18 Ocakta çoğunluğun sağlanmaması halinde 25 Ocakta seçimin yapılacağını ifade ederek, "Katılımın olmasını istiyoruz. Çünkü bu seçim Ardahanlı esnafın kaderini belirleyecek bir seçim olacak. Biz Ardahan için orada olacağız. Ardahanlı'nın da kendisi için orada olmasını istiyoruz. Artık Ardahan için yeni ve temiz bir sayfa istiyoruz. Bu da bize verilecek destekle mümkündür" diye konuştu.

Kaynak: AA