Saadet Partisi, Akkışla Adayını Değiştirdi

Saadet Partisi'nin Akkışla Belediye Başkan adayı değişti.

Saadet Partisi, Akkışla Adayını Değiştirdi
Daha önceden aday olduğu ifade edilen Alaattin Kızmaz, adaylıktan çekilirken, yerine Nuh Karakoç Saadet Partisi'nin Akkışla Belediye Başkan Adayı oldu.
Aday değişimi için, Akkışla ilçesinin Kululu beldesinde düzenlenen törene, Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Duran Soyuğur, Saadet Partisi Akkışla eski Belediye Başkan adayı Alaattin Kızmaz ve yeni aday Nuh Karakoç ile partililer katıldı.

Törende konuşan Saadet Partisi'nin Akkışla eski Belediye Başkan Adayı Alaattin Kızmaz, ''Akkışla Belediye Başkan adaylığımdan, güç birliği yapmak ve daha iyi hizmet için çekiliyorum. Güç birliği içinde, daha önceden Kululu beldemizde Belediye Başkanlığı yapmış olan Nuh Karakoç ağabeyimi aday olarak açıklıyorum. Hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

Kızmaz, konuşmasının ardından yakasındaki parti rozetini çıkararak, Nuh Karakoç'a taktı.

Saadet Partisi'nin Akkışla yeni Belediye Başkan adayı Nuh Karakoç da, ''Yolumuz bir ve beraberiz. Allah yolumuzu açık ve aydınlık eylesin. Ben kendimi önce Allah'a sonra sizlere emanet ediyorum'' diye konuştu.

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan ise, ''İlçe teşkilatımızda nöbet değişikliği için buradayız. İnşallah Allah hayırlı eyler. Akkışla'nın bugüne kadarki geri kalmışlığından, şu ana kadar yeterli hizmeti alamamasından kaynaklanan sorunlarından dolayı, bugünkü Akkışla'nın kaderini değiştirecek, Akkıyla'yı Akkışla adına layık olarak geliştirecek, yollarla, caddelerle belediyecilik hizmetleri anlamında daha ileri götürecek düşüncesiyle Akkışla Belediye Başkan adayımızı Nuh Karakoç olarak açıkladık. Cenab-ı Allah yardımcısı olsun'' ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Arıkan, ''Bizler Milli Görüş belediyeciliği olarak kendimizi ispatlamış bir siyasi partiyiz. 1989'da başlayan belediyecilik atağımız, 1994'te devam etmiş, 1999'da da tavan yapmış bir siyasi kuruluşun temsilcileriyiz. Milli Görüş belediyeciliği anlayışı olan belediyelerimize baktığımızda, diğer siyasi partilerden farkımız ortaya çıkacaktır'' dedi.

Saadet Partisi GİK Üyesi Duran Soyuğur da, Saadet Partisi'nin kurulduğu günden bu yana ne söz vermişse harfiyen yerine getirdiğini belirterek, Saadet Partisi'nin hizmet anlayışını anlattı.
Kaynak: İHA