Hepar'lı Adaydan Sökeliye Bedava Su Vaadi

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Söke İlçe Teşkilatı'nın Söke Belediye Başkan Adayı Savaş Mertoğlu, kadın Kolları tarafından düzenlenen etkinlikle seçim startını verdi.

Hepar'lı Adaydan Sökeliye Bedava Su Vaadi

1971doğumlu HEPAR’ın genç Söke Belediye Başkan Adayı Savaş Mertoğlu düzenlenen toplantıda bazı projelerinden de bahsetti. Savaş Mertoğlu Söke Belediye Başkanlığı’na göreve geldiğinde ilk icraatı olarak konutlardan kesinlikle su parası almayacaklarını söyledi.

Savaş Mertoğlu konuşmasında; “Biz eğer Söke’de HEPAR olarak seçilirsek, yağacağımız ilk iş kesinlikle konutlarda su parasını kaldıracağız. Konutlarda kimse su parası ödemeyecek” dedi.

HEPAR Söke Belediye Başkan Adayı Savaş Mertoğlu; güven timleri, futbol okulları, jeotermal ve rüzgar enerjisi, Disneyland benzeri çocuk partkı olan Disney Asya parkı, yöresel ürün pazarı gibi projeleri ile ilgili bilgiler verdi. Savaş Mertoğlu; “Tüm bu projelerimiz için bize güçlü bir kadro lazım. Söke Belediyesi’ne bu kadroyu mutlaka kazandıracağız. Biliyorsunuz Söke Belediyesi kapladığı alan itibariyle zaten büyümekte. Küçük belediyeler kapatılacağından Söke belediyesine en az 1500 kişi kadrolu olarak alınacak. Bana verdiğiniz desteklerden dolayı şimdiden teşekkürler” diye konuştu.

Kaynak: İHA