Abdullah Şahin, Buca'yı Kırdı Geçirdi

Buca Belediyesi'nin kültür etkinlikleri çerçevesinde Buca’ya gelen Abdullah Şahin Tiyatrosu "Entrikalı Dolap Komedyası" adlı oyunu ile tiyatroseverlere keyifli bir gece yaşattı.

Abdullah Şahin, Buca'yı Kırdı Geçirdi

Abdullah Şahin'in yanı sıra, Çiğdem Tunç, Tolga Savacı,Yusuf Atala, Ali Yaylı,Gökçeçiçek Özülkü, Deniz Değirmenci, Arzu Parlatan, Emin Özbey ve Kamuran İnsel'in oynadığı oyunun Yönetmenliğini Abdullah Şahin, Müziklerini Ali Kocatepe, Koreografisini Çiğdem Tunç, Dekorunu Nail Kayahan ve Kostümlerini de Gökçeçiçek Özülkü hazırladı.

Buca Belediyesi’nin Şirinyer’de yeni tamamladığı Olimpik Yüzme Havuzu ve Ek Hizmet Binası’nda hizmete giren salondaki gösteri büyük ilgi gördü. Eşinden ayrı annesi ile yaşayan bir kadının evine hırsızların girmesiyle başlayan ilginç olaylar mizahi olarak sergilendi.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı da ilçede son dönemde çok önemli sanatçıları halkla buluşturmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Yüzbinlerce Bucalı’nın önemli sanat etkinliğini izleme şansı bulduğunu belirten Tatı, “Yıllardır Türk Tiyatrosu’na büyük emeği geçen Abdullah Şahin ve arkadaşlarını da ağırlamaktan onur duyuyoruz” dedi.

Tatı, önümüzdeki dönem Buca’da çok daha büyük bir tiyatro salonu yapacaklarını da açıkladı.

Abdullah Şahin de kendilerini tiyatroseverlerle buluşturan Belediye Başkanı Ercan Tatı’ya ve izleyicilere teşekkür ederek, "Sayın başkan gerçekten sanata büyük önem veren bir insan. Bu nedenle Buca halkı böyle bir başkana sahip olmaktan dolayı çok şanslı" dedi.

Kaynak: İHA