Başkan Kocadon’dan Köylüye Tam Destek

Muğla’nın Bodrum İlçe Belediye Başkanı, CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, vatandaşların daveti üzerine Bitez'de yer alan Eylül Kafe'yi ziyaret etti
Bitezli vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Kocadon, vatandaşların gündeme ilişkin merak ettikleri soruları yanıtladı.

Başkan Kocadon’dan Köylüye Tam Destek

Metin Yıldız isimli bir vatandaşın alternatif enerji kaynakları üretimiyle ilgili sorusuna Başkan Kocadon, “Bodrum yarımadası alternatif enerji kaynakları için çok uygun bir bölgedir. Özellikle de rüzgar enerjisi için. Zaten bununla ilgili de projelerimiz var.” şeklinde cevap verdi.

BAŞKAN KOCADON’DAN KÖYLÜLERE TAM DESTEK.

Ziyaretin ardından Bitez köyiçini gezen Kocadon Lütfi Aktaş isimli bir kasaba uğradı. Aktaş kocadon’a projesini anlatarak köylünün her gün ürününü satabileceği bir projesi olduğunu belirtti.

Aktaş, "Güvercinlik tarafında bir yerlere 15 tane dükkan olacak şekilde, yani 10-15 metrekarelik küçük dükkanlar olacak şekilde, içlerinde her birinde bir dolap ve küçük bir reyon bulunan bir yer yapılır ise bunun çok güzel olacağına inanıyoruz. Yani bu şekilde ne olacak? Köylü kendi ürününü kendisi satacak. Kendi ürettiğini kendisi satacak. Bende bir köylü olarak söylüyorum ki bu proje gerçekleşirse köylümüz için çok güzel olur" dedi.

Lütfi Aktaş’ın projesini ilgiyle dinleyen Başkan Kocadon projesinin çok güzel olduğunu belirterek, "Biz bu konuyu projelendiririz. Bodrum'a geldiğinde mutlaka yanıma uğra, detaylı bir şekilde konuşalım. Büyükşehir yasası kapsamında bize görev verildiği günden bu yana köylerimizin ve köylülerimizin tüm taleplerini yerine getirmeye çalıştık. Bundan sonra da bu tür talepleri yerine getirmek için elimizden gelen tüm çalışmaları yapacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA