Sorgun Belediye Başkanı Şimşek Açıklaması

Yozgat’ın Sorgun İlçe Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, görev geldiği günden bu yana Sorgun’da birçok projeye imza attıkları, Sorgun’u bir cazibe merkezi haline getirdiklerini söyledi.

Sorgun Belediye Başkanı Şimşek Açıklaması

Yozgat’ın en büyük aynı zamanda en hızlı şekilde gelişen ilçelerinin başında Sorgun’un geldiğini belirten Belediye Başkanı Şimşek, “ Göreve geldiğim günden beri Sorgun’da birçok değişiklikler oldu. E-88 Karayolu, Eğriöz ve Delibaş Dereleri, İlyas Arslan Sinema ve Tiyatro Salonu, Jeotermal Enerji, 250 Yataklı Yeni Hastane, Kapalı Spor Salonu, Yeni İlçe Stadyumu, Kapalı Sebze Hali ve bunlar gibi birçok projeyi hayata geçirdik. İlçemiz ilk defa AK Parti hükümeti zamanında bu kadar yatırım gördü ve görmeye devam edecek. Bizler bu memleket için eğer bir şeyler yapabilmiş isek ne mutlu bize. Bizim gayemiz hizmetten başka bir şey değildir” dedi.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Eğriöz dere kenarına yapılması planlanan bisiklet yolu ve yürüyüş yolu çalışmalarının başladığını belirterek “Devlet Su İşleri tarafından kanalizasyon ve köprü çalışması nedeniyle bisiklet yolu ve yürüyüş yolu biraz gecikmelide olsa nihayet çalışmalarımıza başladık. Ekiplerimiz şuanda çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yapılacak olan proje ile ilgili gerekli ödeneğimizde hazır” diye konuştu.

Kamuoyunda ve bazı basın organlarında yer alan Sorgun’daki anketörlere müdahale edildiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını dile getiren Şimşek “İlçemizde AK Parti Genel Merkezi tarafından halk oylaması yani anket çalışması yapıldı. Bu yapılan anket çalışmasında anketörlerin bir lokantada oturduğu ve hayali anket yapıldığı yönünde bir takım haberler yazıldı. Bu yazılan haberler halk arasında da konuşulmaya başlandı. Bu tür haberler doğruyu yansıtmıyor. Hayali anket diye bir şey yapılması mümkün değildir. Çünkü yapılan anket çalışması sonrası anket şirketleri tekrar halkı telefonla arayarak anketin doğru yapılıp yapılmadığını kontrol ediyor. Ben böyle bir şey olduğuna ihmal vermiyorum” ifadelerini kullandı
Kaynak: İHA