Mustafa Sarıgül, CHP'li Ateş Ünal Erzen’e ateş püskürdü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, CHP’nin Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’i isim vermeden sert sözlerle eleştirdi.

Mustafa Sarıgül, CHP'li Ateş Ünal Erzen’e ateş püskürdü
Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Bakırköy'de halkla buluştu. Bakırköy Özgürlük meydanında vatandaşlar tarafından karşılanan Sarıgül, otobüsü üzerinden alanı dolduranlara seslendi.

“BİR BAŞKAN NANKÖR OLAMAYACAK!”
Sarıgül, CHP'nin Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'i isim vermeden eleştirerek “Bir belediye başkanı düşünün ki caddelerini sokaklarını aynen Nişantaşı gibi yapacak. Nişantaşı'nı değil herkes Bakırköy'ü konuşacak.” dedi. Yaptığı konuşmanın satır aralarında Erzen'i istemediğinin mesajlarını da veren Sarıgül “Nasıl bir belediye başkanıyla çalışmak istediğimin kriterlerini söyleyeceğim. Bir başkan geldiği yeri unutmayacak. Bir belediye başkanı nankör olmayacak” ifadelerini kullandı.

OLAYLI CHP KONGRESİ
29 Ocak 2005 yılındaki CHP'nin Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda yapılan 13. Olağanüstü Kurultayı'nda ortalık bir anda karışmıştı. Kurultayın başlamasıyla birlikte yükselmeye başlayan tansiyon dönemin Genel Başkanı Deniz Baykal'a rakip olan Sarıgül ve taraftarlarının salona girmesiyle tavan yapmıştı. Sarıgül'ün Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'i yumruklaması ise kurultaya damga vurmuştu. Sarıgül attığı yumruktan dolayı 5 ay hapis cezasına çarptırılmış ancak ceza ertelenmişti.

İŞTE MUSTAFA SARIGÜL'ÜN, ATEŞ ÜNAL ERZEN'İ YUMRUKLADIĞI O GÖRÜNTÜLER