Ak Partili Şengül Açıklaması

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için yaptığı eleştirilere sert tepki gösterdi.

Ak Partili Şengül Açıklaması
Şengül, “Sayın Kocaoğlu İzmir’in önündeki en büyük engeldir. İzmir Kocaoğlu’ndan kurtulduğunda geleceğini de kurtaracaktır” diye konuştu.


Aziz Kocaoğlu’nun görev süresi boyunca İzmir’e hiçbir şey vermediği, kentin Kocaoğlu idaresinde yıllarının heba olduğunu söyleyen Şengül şunları kaydetti;
“Sayın Kocaoğlu’na sesleniyorum; sen ne yaptın ki başkalarının ne yaptığına bakıyorsun. Önce sen 10 senede İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak İzmirlilere ne yaptın, hangi kolaylığı sağladın, hangi yatırımı yaptın onun hesabını ver. Bunları yaptıktan sonra Binali Bey’den hesabını sor. Senin 10 senede İzmir’e yaptığın yatırımları Sayın Binali Yıldırım iki senede, senden kat kat fazlası olarak yaptı. Rakamlar ortada. Şimdiye kadar İzmir’e kazandırdığın hiçbir şey olmadığı gibi, bundan sonra da yapacağın hiçbir şey yok, biliyoruz. Çapsız, beceriksiz yönetiminin üstünü örtmek için konuyu başka yerlere çekmeye gerek yok. Artık İzmirliler ve sana oy veren CHP’liler de senin ne olduğunu anlamış durumda. Aziz Bey merak etmesin, onu hayaline kavuşturacağız. Şimdiden çiftliğini hazırlasın. Tavuklarını aldık. 30 Mart’ta onu çiftliğine göndereceğiz.”
Kaynak: İHA