Gıda Fuarında Katkısız Ürünlere İlgi

Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknoloji Fuarı'nda katkısız ve doğal ürünler ilgi gördü.

Fuarda Ege Lokman firması ile ünlü bitki uzmanı Şevki Güngör de stant açarak doğal ürünleri vatandaşla buluşturdu.
Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknoloji Fuarı İstanbul CNR'da gerçekleştirildi.

Fuarda özellikle doğal ve katkısız gıdalar ön plana çıktı. Fuar kapsamında Ege Lokmanı ve Dr. Mesir şirketleri de stant kurarak doğal ürünlerini tanıttı

Hazırladığı bitkisel kürler ile birçok hastanın şifa bulmasına yardımcı olan ünlü bitki uzmanı Şevki Güngör, şöyle konuştu: "İnsanlar artık doğala dönüş yaptıkları için ilgi çok fazla. Hem yurt dışından hem de yurt içerisinden katılım var. İnsanlar doğal ürünler arıyor artık şifalı bitkilerden yapılma doğal ürünler arıyorlar. Bizler de katkı maddesi olmayan kimyasal madde olmayan doğal ürün üretiyoruz genelde şifalı bitkilerden üretilen ürünler. Macundan tutun bitkisel çaylara kadar her şeyin üretimi elimizde var. İnsanoğlu kimyasaldan uzak kalmak istiyor doğala dönüş var. Bu doğala dönüşte bu tür ürünlerden geçtiği için insanların bu ürünlere odaklanmasını sağlıyor. Biz, onlara yardımcı olabilmek için elimizden geleni yapıyoruz."
Dr. Mesir firmasının yetkilisi Tolga Pulcuoğlu ise ürünlerinde 500 yıllık geleneksel şifa kaynağı olan mesir macununu kullandıklarını belirterek şunları söyledi: "Biz, mesir macununu, baharat karışımını lokum veya çay içerisinde ve ballı mesir macunu haline getiriyoruz. Hastalanmadan önceki dönemlerde halkımızın tüketerek bu mevsim değişikliklerinde, direnç düşmelerinde, halsiz kalmalarda rahatlıkla tüketerek bünyelerini kuvvetlendirmek için bir şifalı ürün diyelim. Biz, bu şekilde üreterek halkımıza faydalı olabilmesi için Ege Lokmanı ile aynı yerde üretim yapıp hem Türkiye’ye hem de yurt dışına ihracat yapmaya çalışan bir firmayız."
Kaynak: İHA