Çanakkale'den Kısa Kısa

ÇANAKKALE - AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Murat Gürşen, diğer partilerin seçim kazanma derdi olmadığını, kahvehane köşelerinde dedikodu ürettiklerini öne sürdü.

Gürşen, ilçedeki bir çay bahçesinde düzenlediği basın toplantısında, basın mensuplarıyla ayda bir bu tür toplantılarla buluşmayı hedeflediklerini söyledi.

Rakipleri olan siyasi partilerin kendileri ve icraatları hakkında eleştiri yapacak bir açık ya da boşluk bulamadığını dile getiren Gürşen, "Hizmetlerimize bakarak yapabilecekleri bir eleştiri bulamadıkları için ancak kahvehane köşelerinde dedikodu üretmekle meşgul. Halkımıza güveniyoruz. Halkımız hizmetlerimizin farkında" dedi.

İl Genel Meclisi Üyesi Eyüp Yılmaz ise kendilerini ifade etmekte zorluk yaşadıklarını belirterek, "Mütevazılık, hizmet anlatmaya yetmiyor. Bir hizmet verilmişse, halkımız bilir diyoruz. Onların değerlendirmeyi doğru yapacağına inanıyoruz" diye konuştu

Toplantıya, AK Parti Lapseki Gençlik Kolları Başkanı Halil Özer, Kadın Kolları Başkanı Sevda Kılıç, İl Genel Meclisi Üyesi Ayhan Aslan ve bazı partililer katıldı.

-Üzüm güzeli-

Bozcaada 15. Kültür Sanat ve Bağbozumu Festivali kapsamında, "üzüm güzeli" yarışması düzenlendi, konser verildi.

Festivalin ikinci gününde ilk etkinlik halı sahada düzenlendi.

Burada 2 gün süren halı saha futbol turnuvasında dereceye giren takımların sporcularına çeşitli ödüller verildi.

Bozcaada Kalesi'nde yapılan "üzüm güzeli" yarışmasına 10 kişi katıldı.

Yarışmada birinciliği Ayşe Nur Şaplı, ikinciliği Seda Gür, üçüncülüğü ise Burcu Ünsal kazandı. Dereceye girenlere ödüllerini Kaymakam Abdülgani Mağ ile Belediye Başkanı Mustafa Mutay verdi.

Daha sonra Ferda Anıl Yarkın, Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Sibel Alaş ve Hazım Körmükçü'den oluşan orkestra konseri büyük beğeni topladı.

Kaynak: AA