Tekirdağ'dan Kısa Kısa

TEKİRDAĞ - Marmara Ereğlisi ilçesine bağlı Sultanköy belde belediyesinin "İyi ki bu ilçede yaşıyorum" projesi kapsamında düzenlenen kültür gezileri devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Karadeniz turu kapsamında Ordu, Gresun, Rize ve Trabzon'a gezi düzenlenildiği belirtildi. Sultanköy ve Marmaraereğlisi'nden vatandaşların katıldığı gezide ilk olarak Ordu'da Boztepe, ardından Paşaoğlu Konağına gidildiği aktarılan açıklamada, Trabzon'da ise Atatürk Köşkü, Sümela Manastırı, Ayasofya Müzesi'nin ziyaret edildiği ifade edildi.

Rize'de ise Uzungöl ve Ayder yaylaları ile Giresun il merkezinin gezildiği kaydedildi.

-Çorlu'da elektirik kesintisi

Çorlu ilçesinde yarın elektirik kesintisi uygulanacak.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın 09.00-16.00 saatleri arasında 7 saat süre ile Vakıfyar, Ergene-1 Islah OSB, Metrepol Tül, Eskar, Disa, Çiçek Tekstil, Öznur İnşaat, Örsan, Şimşek, Matlı, HGD, Çiçek Tekstil 2, Boyner, Üçler Tekstil, Işıl Tekstil, Örkum, Berzeg, Güde, DYE Star Sepa 1, Bayramlar Dokuma, Sepa 2'de 12:00-17:00 saatleri arasında ise 5 saat süre ile Tekirdağ yolu üzeri, Kartepe mevkiinde bulunan taş ocakları, Tekirdağ Su Kuyusu ve Sarılar Köyü'ne elektirik verilemeyecek.

Kaynak: AA