MHP Milletvekili Emin Çınar, Suşehri’nde

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Suşehri’nde incelemelerde bulundu.

MHP Milletvekili Emin Çınar, Suşehri’nde
Milletvekili Emin Çınar’a Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu üyesi Zeki Bulut ve Sivas il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Suşehri Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hubiyar Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyet Suşehri Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığında basın açıklaması yaptı.

Türkiye genelinde endişe verici durumlardan rahatsızlık duyduklarını bunun içinde 9 vilayette “Milli Değerlerimizi Koru ve Yaşat” mitinglerini düzenleyeceklerini belirten MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, “Bu ülkede 11 yıldır bir AK Parti iktidarı var ancak nereye gitsek artık bu iktidardan rahatsızlık duyan vatandaşlarımızın sayısı gün geçtikçe artıyor. Çiftçi, esnaf ve emekliler adeta borç batağında sürükleniyor. Hayvancılık ve küçük esnaf bitme noktasındadır. Ülkeyi gezerken vatandaşın fikri sizinle aynı çerçevede ancak ama sandıktan çıkan farklı sonuç ülkede artık değişime uğramalıdır. Aman ülkede istikrar bozulmasın mantığı ile üç dönemdir bu ülkenin başında olan AK Parti iktidarı maalesef artık terör örgütü ile aynı masadadır. Bu ülkenin bazı kararları İmralı’dan gelen emirlerle alınmaktadır” dedi.

11 yıldır ülkenin milli değerlerine zarar veren bir iktidarın olduğuna değinen Çınar, “Diyarbakır’daki mitingde görüldü ki Türk bayrağı açılmadı bu bir zuldür ve çok acı bir olaydır. Sınır kapılarımız adeta kevgire dönmüştür her yer ateş altındadır. Çözüm süreci dediler, analar ağlamasın dediler ancak kardeş kardeşi birbirine düşüren AK Parti iktidarı çözüm süreci ile dağdaki terör örgütün silahı bırakacağını söyledi ancak yapılan araştırmalar gösteriyor ki örgüt çözüm süreci ile daha güçlenmiş ve dağda koğuşlaşmaktadır" diye konuştu.

Yerel seçim çalışmalarına da değinen Çınar, “ Türkiye Büyük Millet Meclisinde 51 Milliyetçi Hareket Partisi vekili olarak bizler Türkiye’nin ve Sivas’ın milletvekiliyiz bu halka hizmet etmek kutsal bir görevdir. Türkiye genelinde bin 300 belediye başkanlığına talibiz. Kimse ile ittifak yapmayacağız ittifakımız sadece Türk milletidir. Her seçmen bizim kardeşimizdir biz çok iyi çalışacağız dersimizi iyi yapacağız ve bu ülkenin her karış toprağında hakkı olan vatandaşımızın hakkını da sonuna kadar koruyacağız” şeklinde konuştu.

Gezi Parkı olaylarına da değinen Emin Çınar, “Gezi parkındaki eylem gerçek iradeyi göstermiştir. Bu ülkede yüzde elliyi evde tutuyorum diye beyanda bulunanları kınıyorum bu ülkede yüzde elli benim gerisi kimin bilmem diye bir söylem olamaz. İnsanları sindirme noktasında siyaset yapılmaz bunu yapan AK Parti iktidarının sonu gelmiştir. Önümüzdeki mahalli idareler seçimlerinde iktidara bir ders vermenin zamanı gelmiştir. Herkese yalvarıyorum bir oyun bile büyük önemi olduğu ülkemizde oylarımızı heba etmeyelim birbirimize küsmeden oylarımıza sahip çıkıp tüm ülke genelinde olacağı gibi Sivas ve ilçelerinde de adaylarımızla belediyeler talibiz. İnşallah üç hilal Suşehri Belediyesi’nde de dalgalanır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu üyesi Zeki Bulut ve beraberindeki heyet parti binasındaki açıklamalarının ardından Suşehri Merkez Karakol amirliğine geçerek Komiser Bilgehan Kaynak ve polis memurları ile sohbet etti.
Kaynak: İHA