İEF’te Şifa’ya İlgi Büyük

EXPO’nun sağlık sponsoru olan Şifa Üniversitesi Hastaneleri, bu yıl sağlık teması ile düzenlenen 82. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda da yerini aldı.

İEF’te Şifa’ya İlgi Büyük
Fuarın ilk haftası 50 bini aşkın fuar ziyaretçisi Şifa Üniversitesi standına uğrayarak bilgi aldı.

Sağlık hizmetlerinde 30. yılını geride bırakan Şifa Sağlık Grubu, bu tecrübenin üzerine bina ettiği Şifa Üniversitesi ile de kısa sürede Türkiye’nin sağlık eğitimine damgasını vurdu. Tıp, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri fakülteleri; Hemşirelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetetik Bölümleri; Sağlık Bilimleri Enstitüsü ve bu yıl 9 ayrı programa öğrenci kabul eden Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile sağlık eğitiminde iddialı bir marka haline gelen Şifa Üniversitesi, 82. İEF’te İzmir ve Egelilerle buluştu.

Bir taraftan üniversite ile ilgili yatırımlarını sürdüren Şifa Sağlık Grubu, diğer yandan yeni bir hizmet konsepti belirleyerek, sağlık hizmetlerini İzmirlilerin ayağına götürdü. Yıllarca Basmane ve Bornova’daki hastanelerinde hizmet sunan Şifa Üniversitesi, hızlı bir yatırım döneminden sonra İzmir’deki hastane ve poliklinik sayısını 10’a çıkardı. Şifa Üniversitesi; Basmane, Bornova, Buca ve Gaziemir hastanelerine ek olarak Menderes, Göztepe, Karşıyaka ve Palmiye poliklinikleri; Kaya Termal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Ege Bölgesi’nin en büyük Vakıf Üniversitesi Diş Hastanesi’nin de yatırımlarını tamamlayarak İzmir ve bölge halkının hizmetine sundu.

ŞİFA’YA AKIN ETTİLER
Bütün bu yenilikleri ile ilk kez İEF ziyaretçilerinin karşısına çıkan Şifa Üniversitesi ve Hastanelerine vatandaşın da ilgisi yoğun oldu. Üniversitelerin kayıt dönemine denk geldiği için bir yandan Şifa Üniversitesi hakkında detaylı bilgilere ulaşmak isteyen fuar ziyaretçileri, diğer yandan sayıları her geçen gün artan Şifa Üniversitesi Hastane ve Poliklinikleri hakkında sorular yöneltenler Şifa standına akın etti.

Şifa Üniversitesi Kurumsal Gelişim ve İletişim Daire Başkanı Dr. Ercan Ayyıldız, EXPO 2020’nin sağlık sponsoru olarak, teması sağlık olan 82. İEF’i çok önemsediklerini belirterek, “Bu nedenle ilk kez bu kadar kapsamlı bir stantla İEF’e katıldık. Fuarın ilk haftası üniversitemiz ve hastanelerimizle ilgili bilgi isteyen yaklaşık 50 bin ziyaretçi ile birebir görüşme yaptık. Fuar ziyaretçilerinin standımıza gösterdikleri bu ilgi, doğru adımları attığımızı gösteriyor. Şifa Üniversitesi ve Hastaneleri, İzmir’in ve Türkiye’nin sağlığına yatırım yapmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA