Düzce'den Kısa Kısa

Düzce Belediyesi tarafından duayen gazeteci Bedrettin Maradit anısına foto safari düzenlenecek.

Bu yıl ikincisi Kardüz yaylasında gerçekleştirilecek olan foto safariye fotoğraf sanatı adına faaliyet gösteren dernek ve kulüpler katılacak.

6 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek olan safarinin ardından çekilecek olan fotoğraflar Belediye sergi salonunda serilenecek.

-Hakemler için özel bina

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, hakemler için özel bina yapıyor.

Nurettin Zafer Stadyumu yanında yapılacak olan 2 katlı binada, 14 metreye 4 metre genişliğinde, erkek ve kadın soyunma odaları, toplantı salonu ve duş ve lavabolar bulunacak.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Düzce Şubesi'de inşaat yapımına katkıda bulunacak.

-Okul sporlarında son uyarılar

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, kurum antrenörleriyle bir araya gelerek, 2013-2014 eğitim öğretim sezonu öncesi uyarılarda bulundu.

İl Müdürlüğü binasında antrenörlerin sorunlarını dinleyen Şiran, okul sporlarına verdiği önemi dile getirerek, ''Bu sene okul sporlarına katılımın attırılmasını istiyoruz. Bunu hep birlikte sağlayacağız. Bütün antrenörlerimizin beden eğitimi öğretmenleri ile irtibata geçip, diyalog ve koordinasyonu sağlamasını istiyoruz'' dedi.

Antrenörlerin yapacağı çalışmanın lisanslı sporcu sayısını artırmanın yanında, okullardaki çocukların sporla iç içe bir eğitim görmelerine olanak sağlayacağını sözlerine ekledi.

Şiran ayrıca, yeni eğitim-öğretim döneminde her antrenörün en az 2 okuldan 2 takım çıkarmasını beklediğini dile getirdi.

Kaynak: AA