Naksan’a Bir Ödül De Asd’den

Türkiye’nin uluslararası yetkinliği tanınmış tek ambalaj tasarım yarışması olan Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması sonuçları açıklandı.

Naksan’a Bir Ödül De Asd’den
Naksan Plastik A.Ş. Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından yapılan Ambalaj Ay Yıldızları 2013 yarışmasında yetkinlik ödülü aldı.

Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından organize edilen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması'nda Naksan Plastik A.Ş., Fleksibıl Ambalajlar kategorisinde ‘Pratik Akış’ isimli yenilikçi ürünü ile Yetkinlik Ödülü'nü almaya hak kazandı. Naksan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bahaeddin Nakıboğlu, Yetkinlik Ödülü'nü önceki gün Four Seasons Hotel İstanbul'da düzenlenen törenle aldı.

Ambalaj camiasının, marka sahiplerinin ve tasarımcıların geniş katılımı ile gerçekleşen ödül töreninde dereceye giren ürünlere ödülleri sektörün önemli isimleri tarafından takdim edildi. Ambalaj Ay Yıldızları yarışmasında tüm dallarda dereceye giren ödüllerin, Dünya Ambalaj Örgütü-WPO tarafından 4 ile 8 Kasım 2013 tarihinde İspanya’nın Barcelona kentinde gerçekleştirilecek olan WorldStar yarışmasına katılmaya da hak kazandı.

Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, uluslararası normlarda yapılan objektif kriterlere sahip böyle bir yarışmada ödüller almanın ve başarılı olmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Nakıboğlu, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da yurtiçi-yurtdışı pazarlardaki tüm müşterilerine yenilikçi ambalaj çözümleri sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA