Karabük Tso'nun Çalışmaları

KARABÜK - Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal, "Yatırımların dışında odamıza ait bir hizmet binasının yapımı ile ilgili çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Namal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, halka, sanayiciye, esnafa ekonomik olarak kalkınmada destek olmak amacıyla yola çıktıklarını ve bu yolda ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Kendilerinden önceki oda yönetimi tarafından başlatılan ve yarım kalan yatırımlara da devam ettiklerini vurgulayan Namal, "Bunun yanında ilimiz için önem arz eden bazı yatırımlar var bunları yakından takip ediyoruz. Filyos Liman Projesi, Lojistik Köy Üssü, Meslek Koleji ve 2. Organize Sanayi Bölgesi gibi. Bu 4 yatırım olmazsa olmazımız. Hepsi için çalışmalar başlatıldı ve belirli aşamaya getirildi.

Yatırımların dışında odamıza ait bir hizmet binasının yapımı ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Odamıza yakışır bir hizmet binasına kavuşacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA