İzmirgaz'ın Karşıyaka Abone Merkezi Taşınıyor

İzmirgaz Karşıyaka abone merkezi, abonelerine daha iyi koşullarda hizmet vermek üzere yeni adresine taşınıyor.

İzmirgaz'ın Karşıyaka Abone Merkezi Taşınıyor
Ulaşım ve büyüklük açısından eski merkeze göre daha iyi şartlar sağlayacak olan yeni merkez, 9 Eylül Pazartesi gününden itibaren Karşıyakalılar başta olmak üzere İzmirlilerin hizmetine açılacak.
2005 yılında İzmir’in doğalgaz dağıtım ve işletme lisansını alan İzmirgaz’ın ilk abone merkezi olma özelliğini taşıyan Karşıyaka abone merkezi, artan ihtiyaçlara daha iyi cevap verebilmek için taşınıyor. Sekiz yıldır Cemal Gürsel Yalı Caddesi’nde başta abonelik işlemleri olmak üzere doğalgazla ilgili her türlü hizmetin verildiği merkez, bundan böyle Bahriye Üçok Bulvarı No:19/B adresinde çalışmalarını sürdürecek.

İzmirgaz’dan yapılan açıklamada, “6 Eylül Cuma günü mesai bitimine kadar eski adresinde faaliyetlerini sürdürecek olan abone merkezimiz, cumartesi-pazar verilecek iki günlük aranın ardından 9 Eylül Pazartesi günü saat 08.30’dan itibaren yeni yerinde İzmirlilere hizmet vermeye başlayacaktır. Cumartesi günü gerçekleştirilecek taşınma işlemleri nedeniyle o gün işlem yapmak isteyen vatandaşlarımız diğer abone merkezlerimizden herhangi birine giderek işlemlerini yaptırabilirler. Vatandaşlarımız, adres değişikliği nedeniyle yaşanması muhtemel her türlü sorunun çözümü için 444 33 35 numaralı Çağrı Merkezi’mizi arayabilirler” denildi.

İzmirgaz’ın Karşıyaka dışında; Halkapınar, Bornova, Buca, Üçkuyular, Konak, Gaziemir, Aliağa ve Tire’de abone merkezleri bulunuyor.
Kaynak: İHA