Iğdır'da İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

IĞDIR - Iğdır'da İl İdare Şube Başkanları Toplantısı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Ahmet Pek, kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve koordineli bir şekilde yürütülmesi için bu tür toplantıların önemli olduğunu söyledi.

Toplantının temel amacının kentin geleceğine yönelik ortak işlerin yapılmasını sağlamak olduğunu belirten Pek, şöyle konuştu:

"Hangi projelere yer verildi, çalışmalar ne aşamada, eksiklikler nelerdir ve çalışmalarda bir aksaklık varsa bu aksaklıkları ortadan kaldırmak için neler yapabiliriz diye toplantılar yapıyoruz. Buradaki temel amaç il idare başkanlarının koordinesinde ilin geleceğine yönelik ortak iş yapmaktır. Iğdır'ın nüfus oranı her ne kadar 2 katına çıkmışsa da yine de çok eksiklikler var. Artan nüfusa verilecek hizmetin yeterli olması gerekir. Bu bakımdan devlet destekli projelerden mutlaka faydalanılmalıdır. Böyle düşünüldüğü ve uygulandığı takdirde bulunduğunuz bölgeyi kalkındırır ve başarılı oluruz. Biz kalkınmakta olan bir ülkeyiz. Sizlerin çalışmaları ne kadar planlı, koordineli, ilerleme kaydeden ve bir o kadarda hızlı ise bu ülkenin kalkınmasına o kadar fayda sağlayacaktır."

Toplantı kurum yöneticilerinin sorunları hakkında Pek'e bilgi vermesinin ardından sona erdi.

Kaynak: AA