Bakan Şahin Gaziantep’te

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, “Vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda yol haritası çiziyoruz” dedi.

Bakan Şahin Gaziantep’te
Nurdağı Belediyesi Konferans salonunda vatandaşlar ile bir araya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin, vatandaşların sorunların yerinde dinledi. Bakanı Şahin, toplantıda yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Nurdağı bizim için önemlidir. Biz Nurdağı’nı, Nurdağlıları bütün gönlümüz ile seviyoruz. Ekip olarak buraya ait sorunlarda yapılması gereken ne varsa takım olarak bire bir takipçisi oluyoruz. Bu bakımdan bu salon çok önemli bir salon Devletin ve milletin bir arada olduğu salon. Sorunun yaşayanlarla sorunu çözecek olanların bir arada olduğu bir salon. Vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçları doğrultusunda yol haritası çiziyoruz. Güçlü bir iktidarımız var. Milletin desteğini 11 yıl boyunca kendi bünyesinde tutabilmek dünya tarihinde çok zor rastlanılacak bir durum. Eğitimden sağlığa akla gelebilecek her alanda değişimi ve gelişimi yaşadık. Bizim iyi olmamız, Allah için birbirimizi sevmemiz ve milleti fethetme yolculuğumuzda iyiliği, güzelliği büyütmemiz, fitneyi, fesadı ve dedikoduyu ayaklarımızın altına alıp, torunlarımıza, çocuklarımıza güçlü bir miras bırakmamız lazım.”
Yapılan açıklama sonrası toplantı basına kapalı devam etti.
Kaynak: İHA