Yapı Kredi Bankası Heyeti Naksan Holding'i Ziyaret Etti

GAZİANTEP - Yapı Kredi Bankası Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Faik Açıkalın, Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu'nu ziyaret etti.

Naksan Holding'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Açıkalın ile genel müdür yardımcıları Nurgün Eyüboğlu, Feza Tan, Nakıboğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Nakıboğlu, ekonomik konular üzerinde olumlu bir görüşme yaptıklarını belirtti.

Bankanın son yıllarda iş dünyasının finansal ihtiyaçlarının karşılanması noktasında önemli hamleler yaptığını ifade eden Nakıboğlu, "Gaziantep iş dünyası olarak uygulamalarından son derece memnunuz. Sanayi ve ticarette her geçen gün büyüyen şehrimize bu gelişimine sağladıkları katkı nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Yapı Kredi Bankası Genel Müdürü Faik Açıkalın da Gaziantep'in kendileri için çok önemli bir bölge olduğunu, her yıl düzenli olarak ziyaret etmeye çalıştıklarını kaydetti.

Banka olarak giderek artan bir iş hacimleri olduğunu, işadamlarına daha iyi bir hizmet vermek ve daha da etkin olmak istediklerini belirten Açıkalın, "Sizlerle yaptığımız bu görüşmeler sonrası eksiklerimizi görüyor ve daha iyi nasıl hizmet verebiliriz bunun değerlendirmesini yaparak, çalışmalarımızı bu yönde şekillendiriyoruz" ifadesini kullandı.

Ziyarette Nakıboğlu, Açıkalın'a, yöresel bakır işleme fincan hediye etti.

Kaynak: AA