Yalova'dan Kısa Kısa

YALOVA - Romanya'nın İstanbul Başkonsolosu Stefana Greavu, Saraybosna'ya atanması dolayısıyla Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'a veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Başkonsolos Greavu, görevde bulunduğu süre içerisinde, Türkiye-Romanya dostluğuna yaptığı katkılardan dolayı Koçal'a teşekkür etti.

Greavu, Yalova'ya her gelişinde ilgiyle karşılandığını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Görev süremde Yalova'ya geldiğimde dostlarıma geldiğimi biliyordum. Bu sebeple ayrılırken dostlarıma veda etmek istedim. Sizlerden gördüğüm ilgi için çok teşekkür ediyorum. Yalova'ya her geldiğimde misafirperverliğinizi hissettim. Sizlerin ve Yalova'daki diğer yöneticilerin katkılarıyla işadamlarıyla ekonomi forumlarında bir araya geldim. Türkiye-Romanya arasında dostluk için elinizden geleni yaptınız. Desteğiniz ve katkılarınız için teşekkür ediyorum."

Greavu'ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Koçal, Greavu'ya ziyaret anısına hediye takdim etti.

-Kente yeni atanan komutanlara ve kaymakama ziyaret

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, AK Parti İl Başkanı Mustafa Pehlivan, AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan ve partinin il ve ilçe yöneticileri geçtiğimiz günlerde Yalova'da görevlerine başlayan kamu görevlerine ziyarette bulundu.

İlk olarak Yalova İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan'ı makamında ziyaret eden heyet, daha sonra, Yalova Karamürsel Merkez Komutanı Dz. Piyade Kıdemli Albay Erdoğan Gül, Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Yüksel Zeybek ardından Yalova Karamürselbey Eğitim Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Tezcan Kızılelma'yı ziyaret etti.

Son olarak AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer'in de katılımıyla geçtiğimiz günlerde Yalova'daki görevine başlayan Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya'yı ziyaret eden heyet kaymakamla bir süre sohbet etti.

-Koçal gönüllü eğitmenlere teşekkür belgesi takdim etti

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, 2012-2013 döneminde Karanfil Evleri'nde açılan kurslarda gönüllü olarak eğitmenlik yapan Psikolojik Danışmanlar Aynur Dereli ve Nigar Altunbaş'a teşekkür belgesi takdim etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, katkılarından dolayı Dereli ve Altunbaş'a teşekkür eden Koçal, "Büyük emek gerektiren bu görevi gönüllü olarak gerçekleştirdiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Umarım dersler, sizlerin de memnun kaldığı şekilde geçmiştir. Başarılar diliyorum" dedi.

Psikolojik Danışmanlar Dereli ve Altunbaş ise bayanlara yardımcı olmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, Karanfil Evleri'ni yakından tanıma imkanı bulduklarını, bayanların boş zamanlarında yeteneklerini geliştirme olanaklarını gözlediklerini ve bundan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

Kaynak: AA