Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'ndaki Çalışmalar

SİVAS - Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'ndaki çalışmalarda sona yaklaşıldığını belirterek, çalışmaları eylül ayının sonuna kalmadan tamamlayacaklarını bildirdi.

Ürgüp, yaptığı yazılı açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'ndaki çalışmaların çok yönlü devam ettiğini belirtti.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Ürgüp, "Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda yapılan çalışmalarda asfalt, boldür plaka, bazalt çalışmaları, yeşil alan ve peyzaj çalışmaları ile oradaki birtakım sosyal donatı çalışmaları olanca hızıyla devam ediyor. Asfalt çalışmalarında sona yaklaşıldı" ifadesini kullandı.

Ürgüp, şunları kaydetti:

"Karayolları Kavşağı'ndaki çalışmaları arkadaşlarımız dün tamamladı, bisiklet turnuvasına da hazır hale getirildi.

İnşallah en kısa zamanda, yani eylül ayının sonunu bulmadan bu çalışmaları tamamlayacağız. Tabii ki yapılan çalışmalar sadece Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda yapılmıyor. Aynı şekilde 'organize yolu' diye bahsettiğimiz eski Zara yolu üzerinde ismini Erbakan Caddesi olarak değiştirdiğimiz bölgede de çalışmalar olanca hızıyla devam ediyor. Sivas Belediyesi olarak her yıldan daha fazla asfalt faaliyetlerini yaparak, 380 bin tona ulaşan bir asfaltlama çalışması planlıyoruz. Şehrimize bunların hayırlı olmasını temenni ediyor, hemşehrilerimizin dua ve desteklerinizi bekliyoruz."

Kaynak: AA