Esrar Üreticisine Şok Baskın

Torbalı ilçesinde bir çiftliğe narkotik köpekleriyle yapılan operasyonda, 8 kilo esrar ve 10 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Esrar Üreticisine Şok Baskın
Şahsın esrar maddelerini ağıl içine, mısır tarlasına ve yer altına gömülen silajın içine sakladığı öğrenildi. Operasyonun başkahramanları olan Çiko ve Rambo adlı narkotik köpekleri, zanlının sakladığı esrarları kolayca buldu. E.Ş. isimli şahsın kendisinin ürettiği esrar maddelerini piyasaya sürdüğü öğrenilirken, zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyon, dün Yazıbaşı Mahallesi’nde gerçekleşti. Otoban kenarında bulunan E.Ş.’ye ait hayvan çiftliğine akşam saatlerinde baskın düzenlendi.

Polis başta olmak üzere jandarma ve İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü'nden (KOM) getirilen özel eğitimli narkotik köpeklerinin de katıldığı operasyonda, çiftlik içindeki ağıl, mısır tarlası ve silaj içine saklanmış vaziyette 7 kilo 981 gram esrar maddesi ve 10 kök Hint keneviri bulundu.

E.Ş., Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edilirken, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA