Çiğli'de Ali Talak Farkı

Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç’ı ziyaret etti.

Çiğli'de Ali Talak Farkı
Çiğli’nin tanınmış işadamlarından Asrın Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, seçim çalışmaları kapsamında Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Neşeli ve samimi bir havada geçen görüşme esnasında konu yaklaşan yerel seçimlere geldi. Seçim çalışmalarını basın turuyla başlattıklarını belirten Talak, şimdi de Çiğli halkıyla buluşma zamanın geldiğini söyledi.

Aday adaylığı sürecinin zor bir yol olmadığını aksine bu işi severek yaptığını dile getiren Talak, “Bizim uğraşımız Çiğli ve Çiğlili” dedi.

Ayrıca Çiğli'yi çok iyi bildiğini ifade eden Talak, “Hazırladığımız projelerle Çiğli’yi yaşanabilir bir kent ve cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz” dedi.

Yüksek harita mühendisi olarak imar mevzuatını iyi bildiğini ve proje adamı olduğunun altını çizen Ali Talak, “Mesleğimin doruk noktasındayım ve en verimli dönemimi Çiğli'ye hizmet ederek geçirmek istiyorum. Hedefim en az 2 dönem başkanlık yapmak. Her zaman dediğim gibi ‘Şehir imarla başlar’ bende bu işin teknik bilgisine sahip birisi olarak en iyi şekilde yapabilirim” dedi.

Kısaca projelerinden bahseden Talak, "Çiğli’ye öncelikle bir meydan kazandıracağız. 40 bin kişilik bir stat yapacağız. Çiğli’nin ve İzmir’in simgesi olacak 35 metrelik Atatürk Heykeli ve Kurtuluş müzesi ile yaşam alanları yapacağız. Bu saydığım projelerin imar planı ve yeri hazır” dedi.

Talak ayrıca esnafın sorunlarına yönelik projeler üreteceğine bu konuda da yöneticilerinden destek istediğini belirtti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Altıkulaç ise Ali Talak’a "yolun açık olsun" diyerek bu sürecin kendisi ve Çiğli için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek başarılar diledi. Ali Talak Çiğli Esnaf Odası Anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı. Ardından Altıkulaç Ali Talak’a bir plaket sundu.
Kaynak: İHA