Ak Parti’nin İlk Başkan Aday Adayı Bolpoça

Çorum’da gelecek yıl yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den belediye başkan aday adaylığını açıklayan ilk isim belli oldu.

Ak Parti’nin İlk Başkan Aday Adayı Bolpoça
Kargı ilçesinde Mali Müşavir olarak görev yapan Recep Bolpaça, yerel seçimlerde Ak Parti’den belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

İhlas Haber Ajansı muhabirine bir açıklama yapan Recep Bolpaça, “Ülkemiz ve Kargı’mıza olan sosyal sorumluluklarımı yerine getirmek adına siyasete Ak Parti ile atılmış bulunmaktayım” dedi.

Kargı’ya yapılabilecek hizmetlerin en iyisinin Ak Parti ile olacağını düşündüğü için Ak Parti’den belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladığını dile getiren Bolpaça, “Verdiğim bu kararın Kargı için hayırlı olmasını diliyor, tüm ilçe halkının desteklerini bekliyorum” dedi.

RECEP BOLPAÇA KİMDİR?
1970 Kargı Doğumlu olan Recep Bolpaça ilk ve orta öğrenimini Kargı’da tamamladıktan sonra 1977 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden daha sonrada Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesinden mezun oldu.

1998 yılından itibaren Kargı’da Mali Müşavirlik mesleğini yapan Bolpaça ayrıca Kargı ve Osmancık ilçelerinde telekominasyon,iletişim ve sigorta acenteliği sektöründe de ticaret yapmaktadır. Evli olan Bolpaça, 3 çocuk babasıdır.
Kaynak: İHA