Yenimahalleliler Şanlı Tarihle Buluştu

Ankara Yenimahalle Belediyesi, İlkyerleşim ve Demetgül Mahallesi’nde oturan vatandaşlar için Çanakkale’ye gezi düzenledi.

Yenimahalleliler Şanlı Tarihle Buluştu
Belediyenin yapmış olduğu ücretsiz geziye katılma fırsatı bulan vatandaşlar, Çanakkale’nin tarihi ve turistik yerlerini doyasıya gezdi.
Yenimahalle Belediyesi, Kurtuluş Savaş’ının izlerini taşıyan Çanakkale’nin tarihi dokusunu vatandaşlara tattırmaya devam ediyor. Yaklaşık 90 kişinin katıldığı gezide, vatandaşların tüm ihtiyaçları Yenimahalle Belediyesi tarafından karşılandı. Mecidiye Tabyası, Şahindere Şehitliği, Şehitler Abidesi, Seddülbahir- Yahya Çavuş Anıtı, Alçıtepe Köyü, Anzak Köyü, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı, Aynalı Çarşı ve Gelibolu Yarımadası’nı gezen Yenimahalleliler, şanlı tarihle buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

Çanakkale Zaferi’nin yaşatıldığı topraklara ilk kez giden vatandaşlar, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a desteklerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür etti. Vatandaşlar, “Yenimahalle Belediyesi sayesinde Çanakkale’yi görme ve tarihini yaşama imkanı bulduk. Tüm hizmetlerimiz ve ihtiyaçlarımız belediyemiz tarafından karşılandı. Bize bu fırsatı sunan Başkanımız Yaşar’a ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA