Atso'da İstişare Toplantısı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası tarafından istişare toplantısı yapıldı.

Zinciriye Medresesin'de gerçekleştirilen toplantıya, Aksaray Valisi Selami Altınok, Belediye Başkanı Nevzat Palta, AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, AK Parti İlçe Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları katıldı.

Altınok, toplantıda yaptığı konuşmada, Aksaray'ı daha iyi noktalara gelinmesi noktasında herkesin elinden geleni yapması gerektiğini söyledi.

Aksaray'ın iyi bir noktada olduğunu ancak eksiklerinin de olduğunu ifade eden Altınok, "Aksarayımızda olmaz diyebileceğimiz, hiçbir sıkıntımız yok" dedi.

Aksaray'ın yapısının Türk kültürünün inanç değerlerinin bir nişanesi haline getirdiğini anlatan Altınok, "Onun mutluluğunu yaşıyoruz. Kardeşliğimiz pekişiyor. İnsanlar birbirini gördüğü zaman selamladığı, yüzünü çevirmediği bir şehir burası. Bu şehirde yaşamanın, bu şehirde idarecilik yapmanın hemşerilerimle hemhal olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu vesile ile katılanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Nevzat Palta da Aksaray'da her zaman kardeşlik duygularının zirvede olduğunu ifade etti.

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ise son zamanlarda yaptıkları yemeklerin gelenek haline geldiğini belirterek, "İnşallah gelecek dönemde bu yemekler devam edecek. Bu yemekleri önemsiyorum. Gün içerisinde birbirimizi göremesek de burada ufakta olsa fikir alışverişi oluyor. Çok güzel ve yararlı geçtiğini düşünüyorum. Hepinize bu programa katıldığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantıda, Aksaray'ın sorunları ve çözüm önerileri değerlendirildi.

Kaynak: AA