Aşlık: 'Sol Kavga Üretiyor'

AK Parti Foça İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi Toplantısı İzmir Milletvekili Ali Aşlık'ın katılımıyla yapıldı.

Aşlık: 'Sol Kavga Üretiyor'
Bağarası Halim Foçalı Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları ve partililer katıldı.

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, toplantı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun özellikle Katı Atık Bertaraf Tesisi konusunda meydanlarda yaptığı fevri çıkışları değerlendiren Aşlık, "Türkiye'de solun üreteceği bir şey yok! Solun en güzel ürettiği şey kavgadır. Hiçbir şey yapmadıkları zaman dedikodu üretirler.Yalan söylerler.Arkasından o yalana kendileri de inanırlar ve onu pazarlarlar.Onun dışında bugüne kadar hiçbir şey yapmamışlardır. Bundan sonra da yapmayacaklar" dedi.

Başkan Kocaoğlu'nun sürekli icraat yerine bahaneler ürettiğini belirten Aşlık, şöyle konuştu: "Bir ihaleyi bile yapmasını bilmeyen siyasi iradenin ağlamaya hakkı yoktur.Özellikle metro konusunda projeler yapılmaksızın ihalelerinde hatalı yapıldığı ortadadır.Uygulama projesi olmadan ihale yapılmıştır. Uygulama projesi olmayan böyle büyük bir proje nasıl ihale edilir? Bunu anlamak mümkün değildir. Türkiye'de yargı görevini esasen yapmış olsa bunlar zaten bu işleri yapamazlar."
ÜYE SAYIMIZ ARTIYOR
İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Ak Parti Foça İlçe Başkanı Kadir Özgirgin'in açılış konuşmasıyla başladı.

Başkan Özgirgin, 2014 yerel seçimlerine 6 ay gibi kısa bir zaman kaldığını belirterek şunları söyledi: "Ak Parti Foça İlçe Teşkilatımız, ilçemiz siyasetinin her geçen gün yükselen yıldızı olmaya devam ediyor. Her geçen gün üye sayımız artıyor.Partimize birbirinden kıymetli yeni isimleri kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Ev ziyaretleri yapan kadın kollarımız, sosyal etkinliklere imza atan gençlik kollarımız ve sadece seçim arefesinde değil, her zaman seçim arefesindeymiş gibi canla başla çalışan ilçe yönetim kurulu arkadaşlarım partimizin gücüne güç katmaktadır. Bu özverili çalışmaların semeresini 2014'te yerel seçimlerinde alacağımıza inanıyoruz. Biz Foça için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.Kapı kapı gezip partimizin projelerini anlatıyoruz. Halkımızın sorunlarına ortak oluyoruz. İnşallah yerel seçimlerde de Foça'yı 'Ak belediyecilikle tanıştırıp birilerinin 25 yıldır Foça halkına vaat edip yapamadıklarını bir kaç yıl içinde nasıl yapılacağını kanıtlamak istiyoruz. Biz Ak Parti olarak Foça'yı sözde değil, özde bir dünya kenti yapmak için yola çıktık.Seçimi kazanacağımız konusunda hiçbir şüphemiz yok. Yani 2014 yerel seçimlerin de Foça'nın birinci partisi bellidir.Biz şimdi 2. partinin kim olacağını merak ediyoruz."
İki bölümden oluşan toplantının ikinci bölümü basına kapalı devam etti.
Kaynak: İHA