Susam, Ödemiş CHP’lilerle Buluştu

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Beydağ’ın kurtuluşunun 91. yıldönümü etkinliklerine katıldıktan sonra CHP Ödemiş İlçe Örgütü’nü ziyaret etti.

Susam, Ödemiş CHP’lilerle Buluştu
CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş, Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve partililerle bir araya gelen Susam çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinin 11 yıldır yıpranan ve yorulan iktidarın artık süresinin dolduğunu göstereceğini iddia eden Susam, “CHP’nin tüm il ve ilçe örgütlerine bu seçimlerde görevlerin en büyüğü düşüyor. Türkiye’nin nereye sürüklendiği belli değil. 11 yıldır bu ülkede iktidarda olan AKP, yorulmuş ve yıpranmış durumda. Her şey Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyaç duyduğunu gösteriyor. Bu nedenle yerel seçimlerde alabileceğimiz her oy, kazanacağımız tüm başkanlıklar ve üyelikler Türkiye’de iktidar değişikliğinin işaret fişeği olacaktır. Hep birlikte çalışmak zorundayız” diye konuştu.

Partililerin taleplerini de dinleyen Susam, önseçim isteği konusunda da parti tabanının talebini genel merkeze ileteceğini ifade ederek, “Ben her zaman, her görev için önseçime hazırım” dedi.

İlçe Başkan Yardımcılarından Onur Bacak’tan AÖF sınavlarının Ödemiş’te yapılması ile ilgili kampanya hakkında bilgi alan Susam, “Bu konu tüm Küçük Menderes havzası açısından büyük önem taşıyor. Halkımızın yaşadığı sıkıntıların bir an önce giderilmesi lazım. Ben de bu konuyu meclise soru önergesi ile taşıyıp gündemde tutacağım. Ödemişlilerin attığı imzaları meclise taşıyacağım” dedi.

Susam, partideki görüşmelerin ardından Mithatpaşa Caddesi’ndeki esnafları ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.
Kaynak: İHA