Kaynarca'da Asfaltlama Çalışmaları

SAKARYA - Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda ihtiyaç duyulan bölgelerdeki asfaltlama çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını söyledi.

Özel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe genelinde asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini anlattı.

Ağustos ayında toplam 3 bin 600 ton asfalt atıldığını belirteren Özel, Eylül ayında da bin 600 ton asfalt döküleceğini dile getirdi.

İlçedeki yolların çamurlu olmasından dolayı şikayetler aldıklarına işaret eden Özel, "İlçe merkezimizde cadde ve sokaklarımızın ihtiyaç duyduğu asfaltlama çalışmalarını önemli ölçüde gerçekleştirdik. Yeni asfaltlamalarla toplam 5 bin tonun üstünde asfaltlama bitmiş olacak. Kaynarca Meslek Yüksek Okulu'nun bulunduğu caddemizin asfaltlanmasını sağladık. Hastane yolumuzun, eski Kocapınar Caddesi'nin yolları da yeniden asfaltlandı. İlçemizde ihtiyaç duyulan diğer yolların asfaltlanmasına da fırsat buldukça devam edilecek" dedi.

Özel, sözlerini şöyle tamamladı:

"İlçe merkezindeki yeni çevre yolundaki çalışmamız da devam ediyor, bu yol bittiğinde 2 noktaya sinyalizasyon konulmasını sağlayacağız. İçmesuyu konusunda da çalışmalarımız sürüyor. Sosyal paylaşım sitelerinde belirtildiği gibi yüzde 100 zam yapılmamıştır. Bilindiği gibi suyumuzu geçen yıl Büyükşehir Belediyesi'ne devretmiştik, SASKİ Sapanca Gölü'nde su sağlayana kadar eski su tarifesinden ücretler belirlenmişti. Artık Sapanca Gölü'nden su geliyor ve söylendiği gibi yüzde 100 değil ancak yüzde 50 zam yapıldı."

Kaynak: AA