İtfaiyecilerden Karaosmanoğlu'na Ziyaret

KOCAELİ - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hedeflerinin Türkiye'nin gözbebeği olan Kocaeli itfaiyesini dünyada örnek bir teşkilat haline getirmek olduğunu bildirdi.

İtfaiye personelinin kendisini ziyaretinde konuşan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin bölgede modern, donanımlı ve güçlü bir itfaiye teşkilatına sahip olduğunu söyledi.

Yangına hızlı ve etkili müdahalenin yanı sıra yangınların önlenmesine yönelik tedbirleri de zamanında almanın büyük önem taşıdığını vurgulayan Karaosmanoğlu, "Hedefimiz Türkiye'nin gözbebeği olan Kocaeli itfaiyesini dünyada örnek bir teşkilat haline getirmek. Denetime ve eğitime her şeyden önce önem vermeliyiz" dedi.

Karaosmanoğlu, itfaiyenin belediyenin en başarılı ve en önemli birimlerinden biri olduğunu dile getirerek, "Araç gereç parkı olarak, Türkiye'nin en güçlü filosuna sahibiz. Eğitimli ve genç kardeşlerimizin görev başında olması bizim için büyük önem taşımaktadır" diye konuştu.

İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara ise fabrikalar, okullar, hastaneler, iş yerleri ve büyük inşaatların projelendirme aşamasından başlayan yangın önleme çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Kaynak: AA