Hastalara Özel Şampuan

LTS Teknoloji Grup, bünyesinde bulundurduğu Geomass ARGE Laboratuvarında bazı rahatsızlıklara özel üretilen TLT MED seçkin eczanelerde yerini aldı.

Hastalara Özel Şampuan
Türkiye’de geniş kitlelere hitap eden Hedef, Selçuk, Esko, Vizyon, As Ecza depolarıyla anlaşmaya vardıklarını vurgulayan LTS Teknoloji Grubu Başkanı Talat Sam, Türkiye’nin dört bir yanından kendileri tarafından formüle edilip geliştirilen patentli şampuanlara eczaneler kanalıyla ulaşılabileceğini kaydetti.

Sam, laboratuvarlarında özel olarak üretilen ve her biri İsviçre’den patentli şampuanlarının çok sayıda hastanın saç sorununa çare olacağını belirterek, “Yaptığımız anlaşmalarla dağıtımının başladığı günden bu yana adından sıkça söz ettiren TLT MED ve bazı rahatsızlıklara özel üretilen şampuanlarımızın geniş kitlelere ulaşabilmesi ve tüm eczanelerde yerini alması için büyük bir adım attık. Raflarda yerini alan şampuanlarımızla Türkiye’deki büyük bir eksiği kapatmış olacağız” dedi.

LTS Teknoloji Grup, Türkiye’nin ve Avrupa’nın endemik bitki örtüsünü de kullanarak, ARGE laboratuarı GeoMASS’ta geliştirdiği şampuanlar ile öncelikle saç dökülmelerine kalıcı çözüm sağlamayı hedefliyor.

Ürettiği REVOX, TLT-MED ve bazı rahatsızlıklara özel şampuanları eczaneler ve farklı satış kanalları ile ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Laboratuarlarda uzman ekipler tarafından hazırlanan başörtülü kadınlar için üretilen REVOX şampuanın İsviçre’de bulunan AB’den bağımsız enstitü tarafından yapılan araştırmada kapalı hanımlarda yüzde 98,6 oranında olumlu sonuç alındığı tespit edildi.

Bunun yanında uzun süren çalışmalar sonunda üretilen bazı rahatsızlıklara özel geliştirilen TLT-MED ürünleri de onkoloji hastaları, diyabet hastaları, diyet yapanlar, demir eksikliği olanlar ve menopoz dönemindeki bayanlar için hem Türkiye hem de dünya genelinde önemli bir boşluğu doldurmayı hedefliyor.
Kaynak: İHA