Gölpazarı'ndan Kısa Kısa

BİLECİK -Gölpazarı ilçesinde geleneksel hale gelen 'Gölpazarı Emtia ve Hayvan Panayırı' etkinlikleri başladı.

Yaklaşık 62 yıldır süre gelen "Gölpazarı Emtia ve Hayvan Panayırı" geleneksel olarak her yıl 1 Eylül'de başlayıp 4 gün boyunca sürüyor.

Gölpazarı Belediyesince düzenlenen panayır etkinlikleri kapsamında lunapark, kıyafet ve sebze-meyve pazarı ile diğer ilçelerden gelen esnafların açtığı çeşitli sergiler yer alıyor.

Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, her yıl hasat sonrası, bütün yıl boyunca çalışıp harman kaldırdıktan sonra kendileri için bir dinlenme ve eğlenme fırsatı bulduklarını dile getirdi.

Kazıcı, 4 gün boyunca yapılan etkinlikler sayesinde çevre köyler, diğer ilçeler ve dışarıdan gelen misafirleriyle bir araya gelerek sevgi, hoşgörü ve kaynaşma ortamı sağladıklarını belirterek, "Bu panayır, yıllardır bir festival havasında geçiyor. Bu yıl 62'ncisini gerçekleştiriyoruz. İnşaallah uzun yıllar geleneksel hale gelen panayırımız, devam eder" dedi.

-Gölpazarı Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri

Gölpazarı ilçesinde, "Gölpazarı Emtia ve Hayvan Panayırı" dolayısıyla, Gölpazarı Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Grup Medcezir halka açık konser verdi.

Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Milas Belediyesinin katkılarıyla Kültür ve Sanat etkinlikleri gerçekleştirdiklerini ifade ederek, Milas Belediyesi'ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA